News

Berg je telefoon op in deze ‘telefooncel’ om afleiding te voorkomen

Terwijl je druk bezig bent met het maken van je huiswerk, krijg je om de minuut een berichtje binnen. En hoe erg je ook probeert om je te concentreren, je kunt niet rustig verder werken totdat je het berichtje gelezen hebt. Raak jij ook zo ontzettend snel afgeleid door je telefoon? Dan is deze ‘telefooncel’ de perfecte oplossing voor jou.

We dragen onze mobieltjes ieder moment van de dag met ons mee, en er gaat geen uur voorbij waarop we niet even onze berichtjes checken. Gezellig, maar niet bevorderlijk als je bezig bent met het maken van je huiswerk bijvoorbeeld. Of wanneer je met vriendinnen bent, dan is het toch ook niet nodig om constant op je telefoon te kijken?

Berg je telefoon op in de ‘telefooncel’

Deze telefooncel is de perfecte uitvinding voor iedereen die durft toe te geven toch behoorlijk verslaafd te zijn aan zijn/haar telefoon. Het is een simpele, kleine vierkante box, voorzien van tralies en een hangslot. In de cel is ruimte voor zes telefoons, dus het is ook de ideale oplossing voor een vriendinnenavond. Want eerlijk is eerlijk: het is veel leuker om aandacht voor elkaar te hebben, en niet steeds afgeleid te raken door meldingen.

Om er echt zeker van te zijn dat je het slot niet openmaakt, kun je de sleuteltjes ook aan je ouders geven bijvoorbeeld. Je koopt de ‘telefooncel’ via Amazon, voor maar €7,99. Als dit al niet meer helpt, dan weten wij het ook niet meer ;-).

Bron, beeld: Amazon

Must reads 👀