Lifestyle

Dit zijn de leukste en populairste TikTok dansjes om thuis te leren

Zit jij ook non-stop op TikTok en wil je zoveel mogelijk leuke filmpjes maken? Dan hebben wij nog een paar leuke voor je. Je hebt ze hoe dan ook al een keer voorbij zien komen, maar heb jij ze ook al uitgevoerd? Wij zochten de 9 leukste en populairste TikTok video’s voor je op. Heb jij ze al gedaan? Let’s TikTok the day away..;)

★ Supalonely
Naast dat het een super lekker liedje is, is het ook nog eens een heel bekend TikTok dansje. Laat die heupen maar los komen met het dansje op Supalonely. ‘La-la-la-la, la-la-la-la’.

@addisonre

dc @zoifishh

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

★ Renegrade
Oei! Dit is misschien wel één van de lastigste TikTok dansjes die er zijn, maar dat komt voornamelijk omdat hij super snel gaat. Het is dan ook handig om het dansje eerst meerdere keren te kijken, voordat je begint met filmen.

@31status

RENEGADE! Supporting @_.xoxlaii with her dance! I have never posted Renegade til now! 🔥🔥🔥 ##renegade ##jalaiah ##fyp ##tiktok ##dance ##fye

♬ original sound – _.xoxlaii

★ Hold up, wait a minute
‘Pew pew pew, pew pew pew. Holla, wait a minute, issa 22…’ Dit is het liedje wat net als alle andere TikTok dansjes binnen no-time viraal ging. Het beroemde model en zus van Gigi Hadid deed het dansje ook.

@babybella777

 

♬ Pew Pew Pew – Auntie Hammy

★ Flip the switch Challenge
Bij de ‘Flip The Switch Challenge‘ staan er twee mensen in beeld, één op de voorgrond en de andere op de achtergrond. De persoon die achter staat doet een dansje en de voorste staat stil en houdt de telefoon vast. Als het licht aan en uit gaat zijn de rollen omgedraaid. Snap je hem nog? Hieronder zie je een voorbeeld

@jlo

Wait for it…😂♥️ @arod13

♬ Nonstop – Drake

★ Say So
Het dansje wat iedereen doet op het liedje Say So is bedacht door de TikTok girl @yodelinghaley. Zij heeft dit dansje verzonnen terwijl zij in haar badkamer stond, maar dit dansje ging binnen no-time viral. Iedereen is fan van het dansje, zo ook de Amerikaanse zangeres Doja Cat, die het liedje heeft gezongen. Zij vond het zo leuk dat ze het dansje zelfs heeft verwerkt in haar videoclip. Wow, hoe cool is dat?

@yodelinghaley

and here’s the dance🤪🥰 and THANK YOU FOR 10 MILLION HEARTS OMG THAT’S CRAZY

♬ Say So – Doja Cat

★ Plank Challenge
De Plank Challenge is niet voor iedereen weggelegd, maar proberen kan geen kwaad. Gewoon proberen dus! Je kan het met je lover, maar ook gewoon met je bestie doen. Succes!

@maggiethurmon

He’s 51 and still kicks my butt😂 ##fyp

♬ #PlankChallenge – chisa2122

★ Sunday Best
Het dansje op Sunday Best is super easy. Dit moet je dan ook zeker lukken. Gewoon even oefenen en dan hup snel op de video zetten 😉

@jamescharles

the collab you’ve all been waiting for!! 😇 videos coming this friday 💞

♬ Sunday Best by Surfaces – rapidsongs

★ Oh na na na
Oh na na na is één van die dansjes die je echt mega lang moet oefenen voor je ‘m eindelijk een keer door hebt. Kwestie van oefenen dus. Ook hebben wij nog een tip voor dit dansje: Probeer niet te hard te schoppen, anders heeft de ander de volgende dag blauwe enkels… Oeps!

@jimmyfallon

“Always pass on what you have learned.” – Yoda ##DadsCanDance @charlidamelio

♬ Oh Nanana – Remix – dj 6rb & Bonde R300

★ Banana Drop
Het dansje ‘Sick With It Crew Drop’ is ook een hele hype. In principe is dit dansje heel makkelijk, want je doet een paar pasjes en bij de tekst ‘drop it’, drop je je bril op de juiste plek. Wel moet je bril even goed mee werken, want soms komt die onder je neus terecht, valt die op de grond of blijft hij juist zitten op je hoofd en dat is niet helemaal de bedoeling… De TikTok-ster Charli D’amelio kan het dansje super goed!

@charlidamelio

please let me know who made this!!

♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Beeld: iStock, TikTok.com