Lifestyle

Met deze 9 flirttips sla jij ieder hapje aan de haak

Niet iedereen is van nature een getrainde flirter. Zelfs de meest zelfverzekerde mensen vergeten hoe ze moeten praten wanneer hun crush in de buurt komt. Komt dit jou ook bekend voor? Met de volgende flirttips versier jij binnenkort ieder hapje.

#1. Lach
De beste make-up die je kunt dragen is een stralende lach. Vrouwen die veel lachen worden vaker als aantrekkelijk gezien. Nu is het niet de bedoeling dat je als je crush in de buurt komt je je hardste schaterlach laat horen, maar probeer vrolijk uit je ogen te kijken. Wedden dat je opvalt.

#2. Geef complimentjes over kleding
Gespreksstof vinden is soms makkelijker dan je denkt. Wanneer je crush een bepaald merk draagt of iets van een artiest, vraag hier dan naar. Zo kom je geïnteresseerd over in zijn of haar interesses.

#3. Maak oogcontact
Oogcontact maken is best wel eng, maar dat maakt het ook extra spannend voor zowel jou en je crush. Vaak als je merkt dat iemand je aankijkt of de ander het doorheeft dat jij kijkt, kijk je zo snel mogelijk de andere kant op. Blijf de volgende keer gewoon eens kijken en lach of geen een knipoog. Dit komt superzelfverzekerd over.

#4. Plaag je crush
Wanneer je al een tijdje met je crush omgaat, voel je je steeds meer op je gemak. Als je het lastig vindt om te laten merken dat je diegene wel ziet zitten, kun je dat doet door lichtjes te plagen. Maak bijvoorbeeld grapjes of geef je crush af en toe een setje. Op deze manier van flirten merk je meteen hoe jullie met elkaars lichamelijke contact omgaan. Pas wel op: er zit een dunne lijn tussen plagen en gemeen zijn. Als je iemand nog maar kort kent, wees dan héél voorzichtig.

via GIPHY

#5. Vandaag is rood
De kleur van je lippen, rokje, jurk of top. Trek iets roods aan of smeer het op je lippen, want rood is de kleur van liefde. Daarnaast staat de kleur rood voor kracht en vertrouwen, en trekt het ook nog eens de aandacht. Dat is precies wat je van je crush wil.

#6. Wees zelfverzekerd
Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan als je knieën al beginnen te trillen wanneer je crush in de buurt is. Doe desnoods of je je crush niet ziet en sta met je schouders rechtop. Zelfvertrouwen staalt namelijk heel veel sexyness uit.

#7. Creëer de perfecte opening
Een openingszin gebruiken klinkt niet als de meest succesvolle methode, máár het toont wel aan dat je zelfverzekerd bent en in bent voor een lolletje. ”Deed het zeer…”, is inderdaad geen goede binnenkomer, maar er zijn ontelbaar veel wél leuke ijsbrekers die meteen een goede sfeer met zich meebrengen. 

#8. Buig je hoofd een beetje
Dit klinkt misschien gek, maar volgens Australische onderzoekers is dit de meest verleidelijke houding. Dus: draai je hoofd een beetje naar voren, zodat je een beetje omhoog moet kijken. *Probeert verleidelijk naar zichzelf te kijken in de spiegel*

#9. Wees vooral jezelf
Als je je aanpast voor je crush, zul je na een tijdje merken dat je helemaal niet comfortabel met de situatie bent. Je moet je namelijk continu anders voordoen. Er zal een punt komen dat jij er klaar mee bent of je crush prikt door je masker heen. Dat is natuurlijk niet de moeite waard. De originele jij is altijd de allerleukste jij.
Bron: seventeen.com, flair.be | Beeld: iStock

Must reads 👀