Celebs

Yay! De eerste zoen van Gaby in The Bachelorette is een feit

Redactie

De 33-jarige Gaby Blaaser zit midden in het avontuur om haar lover te vinden. We kunnen wel zeggen dat ze dit op een luxe manier doet, ze zit in Zuid-Afrika met een groep mannen om haar heen die er alles aan doen om haar hart te veroveren. Het avontuur lijkt steeds beter te gaan en de eerste zoen is een feit..;)

De eerste zoen van Gaby Blaaser in The Bachelorette

In de vorige aflevering had Joey al het geluk dat hij op een één-op-één-date met Gaby mocht. Ze gingen samen op een prive-safari en hadden naast een prachtig uitzicht een goed gesprek. Ze praatte over het verleden met elkaar en dat bracht ze dichter bij elkaar. Deze week was hij ook weer van de partij en had hij weer een momentje aan het zwembad met de mooie Gaby, omdat hij een challenge had gewonnen. Joey vertelt: “Ik merk gewoon dat je zoveel in mijn gedachten zit sinds onze date. Ik wil wel heel graag kijken wat er verder nog voor gevoelens bij komen kijken.” Ook vertelt Joey dat hij zijn moeder mist. Hij zou dan ook graag even met Gaby willen zoenen. Nobody can stop them en ze zoenen. “Het voelde gewoon goed en toen hebben we elkaar gezoend en nu ben ik alleen maar aan het lachen”, vertelt Gaby met een blij gezicht. 

Moeilijke keuzes in The Bachelorette voor Gaby

Met 12 mannen die er alles aan doen om het hart van Gaby te stelen is het voor haar best moeilijk om een favoriet te kiezen. Alle mannen gaan dan ook bewijzen dat zij voor haar de ware zijn. Dit doen ze door een aantal challenges. De mannen die het snelst zijn krijgen steeds opnieuw quality time met de Bachelorette Gaby. Op deze manier leert Gaby de mannen beter kennen en weet zij wie er zeker een roos verdient en wie ze naar huis stuurt. Toch heeft Gaby stiekem de uitkomst al een beetje verklapt…

Kijk snel de vierde aflevering op Videoland.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀