News

Gaby Blaaser heeft spijt van witte roos in De Bachelorette

Het daten is nu eindelijk begonnen in De Bachelorette. Gaby Blaaser moet er nu voor zorgen dat ze ‘haar’ mannen goed leert kennen, en natuurlijk andersom. Het was Jordy die in de eerste aflevering een roos kreeg, omdat hij met zijn charmes Gaby goed had ingepalmd. Toch blijkt Gaby spijt te hebben van deze keuze en dit is waarom…

Bachelorette Gaby Blaaser spijt van witte roos

Nu Gaby de mannen op date neemt, krijgt ze de kans om hun beter de leren kennen en kijken of zij een eventuele match kunnen zijn. Terwijl ze in de eerste aflevering er zeker van was dat Jordy de witte roos verdiende, neemt ze dit besluit toch in twijfel. Jordy laat weinig van zichzelf zien en is nog geen enkele keer echt op haar afgestapt, terwijl de andere mannen dit juist wel doen. Ze geeft hem uiteindelijk toch nog een kans en stuurt Joep en André naar huis. Hierdoor zijn er nog twaalf mannen over in de villa. 

View post on Instagram
 

Gaby Blaaser gaat op safari-date met Joey

Een man die wél indruk op bachelorette Gaby weet te maken is Joey. Ze weet ook meteen dat zij hem mee wil nemen op de eerste één-op-één-date. Ze gaan op privé-safari waarbij ze, naast het zien van wilde dieren, ook een openhartig gesprek hebben. Joey vertelt over zijn verleden, waar hij over honderd kilo woog en hoe dit zijn leven heeft beïnvloed. Gaby kan zijn openheid erg waarderen. Het is duidelijk dat de twee een goede klik hebben en wij zijn benieuwd hoe dit verder gaat lopen. 

Oeps! Verklapte Gaby hier nou de uitkomst van De Bachelorette? 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀