News

Monica Geuze krijgt kritiek om haar hele strenge dieet

De zomer komt er weer aan en de meeste van ons willen dan natuurlijk een perfecte summer body, waaronder ook Monica Geuze. Om zo’n strak bovenlijfje te krijgen is de vlogster begonnen met een streng dieet. Haar volgers zijn hier niet bepaald enthousiast over. 

Monica Geuze en het keto-dieet

De volgers van Monica Geuze stonden niet meteen te juichen nadat de influencer én nu ook realityster in haar nieuwste vlog vertelt dat ze een keto-dieet aan het volgen is. Dit betekent dat ze voorlopig niet mag genieten van een stuk broodje of een heerlijk bord pasta carbonara. Hierin zitten namelijk koolhydraten, wat bij dit dieet verboden voedsel is. In plaats daarvan eet Monica bloemkool met extra veel kaas en mayo en drinkt ze elke dag liters water. ‘Ik ben vannacht echt drie keer uit mijn bed geweest om te plassen.’ deelt ze met haar volgers. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Bezorgde Monica Geuze-fans

Later in het filmpje geeft Monica toe dat diëten voor haar best wel zwaar is. Het hongergevoel kan ze moeilijk stillen. ‘Ik vind het dus echt lastig. Ik heb ook megaveel berichten gekregen van iedereen die er een mening over heeft. Sommigen zijn heel positief en anderen weer heel negatief, maar wat ik wel las was dat als je het nu skipt kun je heel snel gewicht verliezen. Het beste wat je kan doen is er een lifestyle van maken. Nu zou ik het heel jammer vinden als ik nooit meer brood kan eten. Ik wil er echt een soort van op letten, want ik zit iedere zomer weer te klagen over mijn lijf. En elke winter trouwens ook.’  In de comments maken fans zich daarom zorgen en proberen ze Monica gerust te stellen met lieve reacties zoals ‘Je bent mooi zoals je nu bent’ en  ‘Je lichaam is prachtig’. 

Bron: RTLBoulevard.nl | Beeld: BrunoPress