Films & Series

Official! Er komt een vierde seizoen van Élite

Heb jij alle drie de seizoenen van Élite al uitgekeken en kan je er geen genoeg van krijgen, dan hebben wij goed nieuws voor je. Het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite is onderweg. Dat heeft Netflix officieel bevestigd. We’re super excited, what about you?

Vierde seizoen van Élite is onderweg

Het derde seizoen van de populaire serie Élite staat nog niet eens heel lang online, maar toch is Netflix nu al bezig met de voorbereidingen voor het vierde seizoen. Door een video van de cast is het nieuws bekend gemaakt. “Ik wil jullie vertellen dat we de scripts van het vierde seizoen hebben en het ziet er goed uit”, vertelt Miguel Bernardeau. Ook Arón Piper is erg positief, hij zegt: “Het is intens”. Door de video die vier dagen geleden online werd gezet weten wij dat we Georgina Amorós (Cayetana), Omar Ayuso (Omar), Miguel Bernardeau (Gúzman), Arón Piper (Ander), Claudia Salas (Rebeka) en Itzan Escamilla (Samuel) zeker zullen terugzien in het vierde seizoen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ya es oficial. estaremos de regreso con una cuarta temporada 😙 it’s official. we’ll be back for season 4 😙

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

De releasedatum van het nieuwe seizoen van Élite is nog onbekend

Dat het vierde seizoen van Élite er aankomt is een feit, maar wanneer we de serie kunnen verwachten is nog niet bekend. Elke Élite lover zit na het kijken van seizoen drie waarschijnlijk nog met een hoop vragen die nog beantwoord moeten worden. Toch moeten jullie nog even wachten tot dat dit het geval is, want door het coronavirus kan het nog wel even duren voordat we weer nieuwe afleveringen kunnen zien…

Wil jij in de tussentijd een andere leuke serie? Dan is Blood & Water echt een aanrader. Een Netflix-serie die lijkt op Élite en Gossip Girl.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Elite