Films & Series

Netflix series: dit is alles wat je wil weten over You seizoen 3

Vanaf het eerste moment dat You op Netflix te streamen was, waren wij fan. Het verhaal van de ‘oh zo perfecte boyfriend’ Joe die eigenlijk een creepy stalker blijkt te zijn en hoe zijn leugens steeds meer risico’s meebrengen. De enige optie was: bingewatchen. Nu het tweede seizoen ook alweer vier keer opnieuw is gekeken, snakken we naar meer. Dit is alles wat er tot nu toe bekend is over Netflix’ You seizoen 3.

Joe Goldberg is een geobsedeerde minnaar die zijn liefdes volgt door ze te stalken en zelfs gewelddadig te zijn. In het eerste seizoen valt hij voor een schrijver, Guinevere Beck. In het tweede seizoen is het Love Quinn, een kok, die zijn slachtoffer wordt. De serie neemt een bijzondere wending als Joe erachter komt dat Love even moordzuchtig en gek is.

Netflix series: waar gaat het derde seizoen over?

Het tweede seizoen eindigde met Joe en de zwangere Love die naar een rustige buurt verhuizen om samen een nieuw leven beginnen. Het lijkt er op dat Love en Joe nog steeds samen zijn en het verleden proberen achter hun te laten. Joe is niet van plan om opnieuw de liefde van zijn leven los te laten, zoals hij wel heeft moeten doen bij Beck en Candace. Wel is de kans groot dat de nog onbekende buurvrouw een grote rol gaat spelen en Joe’s nieuwe obsessie wordt.

Fans dachten meteen dat Joe’s moeder de buurvrouw zou zijn, omdat daar in seizoen twee ook veel flashbacks van te zien waren. Penn Badgley heeft tijdens een interview met Bustle dit ontkracht. “Ze is zeker niet zijn moeder. Dat kan ik wel zeggen.” 


via GIPHY

You seizoen 3: Wanneer is het derde seizoen te streamen op Netflix?

Op 7 februari tweette co-creator Sera Gamble het goede nieuws dat de opnames voor seizoen drie zijn begonnen. Ergens in 2021 zal deze te streamen zijn op Netflix. Wel is de kans groot dat de première van hiervan wordt uitgesteld, want door het coronavirus liggen alle opnames stil. 

View post on Twitter

You seizoen 3: Wat is de cast voor het derde seizoen?

Nou, we weten dat Joe en Love Quinn zeker terug zullen komen. We kunnen er ook op rekenen dat Joe’s buurvrouw een belangrijke rol gaat spelen in het derde seizoen. Delilah’s zusje Ellie en de vrienden van Love komen misschien ook terug. Sera Gamble zegt dat er een mogelijkheid is dat zelfs dode karakters hun terugkeer maken. We hebben wel gemerkt dat de serie niet vies is van een plottwist, dus alles kan gebeuren.


via GIPHY

OMG! Fan ontdekt dit creepy detail in het seizoen 2 van You. 

Bron: cosmopolitain.com, bustle.com | Beeld: Getty Images