Celebs

Dit is de échte reden van de break-up tussen Lars & Monica

Vorig jaar november werd bekend dat de vlogster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk uit elkaar gingen. Niemand had dit zien aankomen en iedereen was in shock. Lars geeft een interview op het YouTube-account van ‘Club Hub’ en maakt de reden van de break-up eindelijk bekend…

Lars Veldwijk vertelt waarom het over is tussen hem en Monica Geuze

We weten inmiddels allemaal wel dat Lars Veldwijk in Zuid-Korea woont voor zijn voetbal carrière. De voetballer vertelt in een interview met Club Hub dat hij bij zijn club (Jeonbuk Hyundai Motors Football) nu een salaris heeft wat hij in Nederland alleen maar zou hebben bij de topclubs. Dit vond Lars blijkbaar reden genoeg om zijn koffers te pakken en zijn zoon Mason, dochtertje Zara-Lizzy en Monica achter te laten voor zijn leven in Zuid-Korea. Hij vertelt in het interview: “Ik hou van avontuur en ik wilde graag de wereld zien. Ik heb een heel goed contract en ik mag zeker niet klagen. Ik had het op zich eerder willen doen.” Lars probeert zich nu dan ook helemaal te focussen op zijn voetbal carrière, terwijl hij daar in Nederland veel minder om gaf. 

Monica Geuze gaat door met dochtertje Zara-Lizzy

Dat Lars voor zijn carriere heeft gekozen is inmiddels wel duidelijk. Monica Geuze heeft in de tussentijd haar eigen reality-show ‘Like Monica’ gekregen. De opnames van de show waren stopgezet door de maatregelen van het coronavirus, maar er komen weer nieuwe afleveringen aan. Voor nu heeft Monica vooral veel tijd voor haar dochtertje Zara-Lizzy en heeft zelf een nieuwe lover ontmoet. Monica is in deze gekke tijd, dus zeker niet alleen.

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀