News

Je kan nu model worden voor Rihanna’s nieuwe Savage x Fenty-campagne

Ben jij ook zo’n fan van Rihanna’s merk Fenty? Prachtige kleding, de mooiste make-up en binnenkort… lingerie. Alsof dit nog niet leuk genoeg is, kun je ook nog een rol in de Savage x Fenty-campagne winnen. Wil je weten hoe? Girlscene heeft het voor je uitgezocht.

Model worden voor Rihanna’s nieuwe Savage x Fenty-campagne

Als het jouw droom is om model te staan voor een lingeriemerk, is dit de uitgelezen kans om dat waar te maken. Deze creatieve campagne staat in het teken van ‘gemeenschap en verbinding te vieren’, waardoor er dus plek is voor veel diversiteit bij deze lancering. Zo staat Rihanna zelf model voor de nieuwe collectie en kun jij hier ook aan deelnemen. Elke maand wordt er opnieuw een nieuwe teaser vrijgegeven van Savage x Summer. Om mee te doen, moet je online een foto insturen waarbij je de Savage x Fenty-collectie draagt. Als je wordt geselecteerd, ga je een officiële FaceTime-fotoshoot doen. Op de Instagram van Savage x Fenty worden de winnaars gedeeld. Meedoen kan tot 20 mei en de voorwaarden kun je hier lezen.

View post on Instagram
 

Dit is de gouden tip van Rihanna voor meer zelfvertrouwen, zodat je met confidence mee kan doen aan deze wedstrijd. Yes!

Bron: vogue.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀