News

‘Like Monica’ keert weer terug op Videoland

Door de coronamaatregelen moesten wij plosteling onze favoriete Videoland-serie missen. De opnames van Like Monica zijn namelijk stilgelegd. Girlscene heeft gelukkig goed nieuws, want de reality-serie krijgt tóch weer een vervolg. Yay!

Nieuwe afleveringen Like Monica binnenkort weer op Videoland

In haar laatste vlog vertelt Monica dat de opnames hervat zijn en dat we zo snel mogelijk weer kunnen genieten van de reality-serie. “Ik kreeg er superveel vragen over en had natuurlijk al eerder aangegeven dat we even niet konden draaien vanwege de crisis”, legt de vlogster uit. Nu de maatregelen enigszins zijn versoepeld, is het ook weer mogelijk om te filmen. Monica is zelf ook erg blij met dit nieuws en kan niet wachten om weer verder te gaan met de opnames rond haar leven.

Watch on YouTube

Meer beelden van Monica Geuze en haar nieuwe vriend Robbert

Terwijl we in Like Monica nog niet zoveel over Monica’s nieuwe vlam Robbert kunnen zien, geeft ze aan dat dit ook gaat veranderen. “Dat betekent dat ik er ook meer over kan vertellen, opener kan zijn en dat het voor mij makkelijker wordt om te filmen. En dat er geen dingen zijn die ik ‘nog niet kan zeggen'”, vertelt ze. De relatie wordt namelijk steeds serieuzer en ook heeft het koppel elkaar vaak gezien tijdens quarantaine. 

Wanneer Like Monica weer op Videoland verschijnt, is helaas nog niet bekend. Wij wachten (on)geduldig af.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀