News

Nostalgie: binnenkort kijk jij Het Huis Anubis via Videoland

Heb jij vroeger ook alle afleveringen én films van Het Huis Anubis bekeken? Dan zul jij er vast ook weleens van balen dat je de serie moeilijk weer terug kunt kijken. Gelukkig heeft Videoland goed nieuws voor alle fans van Het Huis Anubis, want de serie verschijnt op Videoland.

Herinner jij je Nienke, Fabian, Amber en Patricia ook nog zo goed? Het Huis Anubis werd uitgezonden van 2006 tot 2009, via Nickelodeon. Acht jongeren wonen in een internaat, onder leiding van conciërge Victor. Wanneer Nienke een nacht moet doorbrengen op zolder, komt ze erachter dat het huis een geschiedenis kent. Samen met de rest van de bewoners probeert ze het geheim te ontrafelen.

Het Huis Anubis kijken via Videoland

Helaas hebben we al een hele tijd niks meer van Het Huis Anubis gehoord, maar daar komt gelukkig verandering in. Op het Instagramaccount van Videoland is een video geplaatst, met daarop een raadsel: “Een mysterie, duizend vragen, dit is … …. ……”. Iedereen die de serie weleens heeft bekeken kan deze zin natuurlijk heel makkelijk afmaken: er moet ‘Het Huis Anubis’ op de puntjes komen te staan.

Wanneer de serie op Videoland verschijnt is nog niet bekend. Nog heel even afwachten dus, maar dit nieuwtje is in ieder geval heel erg leuk. Ben jij er al klaar voor? Wij in ieder geval wel. Sibuna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Beeld: Bruno Press