News

Dit weten we tot nu toe over het nieuwe boek van Twilight

Goed nieuws voor alle Twilight fans! Vorige week gingen de geruchten al dat er een nieuw Twilight boek zou komen, dat is inmiddels bevestigd, maar blijft het bij een boek? Zou het misschien kunnen zijn dat het nieuwe boek verfilmd wordt? Who knows…

Nieuwe boek Twilight gaat officieel door

Na vorige week is de roddel over een nieuw Twilight boek een feit geworden. Naast dat Stephanie Meyer, de schrijfster van  de Twilight-reeks als hint een klok op haar Social Media plaatste, was zij ook te gast bij het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America. “Het is een gekke tijd en ik wist niet zeker of dit het juiste moment was om dit boek uit te brengen, maar sommige van jullie hebben daar zo lang op gewacht. Het leek daarom niet eerlijk om jullie nog langer te laten wachten”, vertelde Stephanie. Het boek is vanaf 4 augustus verkrijgbaar!

De verfilming van het nieuwe boek

The Twilight Saga: ‘Eclipse’ is de laatste film van de Twilight-reeks. Die film kwam uit in 2010, dus dat is al behoorlijk wat jaren terug. Veel fans denken dat het nieuwe boek verfilmd gaat worden en dat er dus ook een nieuwe Twilight film aankomt. Er is zeker een kans dat dat gebeurt, maar groot is die niet. Dat komt omdat hoofdrolspeler Robert Pattinson, die de rol van vampier Edward Cullen speelde, eerder niet erg positief was over de film serie. Wel heeft hij twee jaar geleden gezegd dat hij het zeker niet uitsluit om in de toekomst terug in zijn rol als vampier te kruipen. Dus wie weet krijgen we binnenkort goed nieuws te horen… Fingers crossed!

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press