News

Yes! Too Hot To Handle komt deze week terug met reünie-special

Kun je niet genoeg krijgen van Too Hot To Handle en ben je benieuwd hoe het nu met de deelnemers gaat? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De netflix-hit keert deze vrijdag terug met een virtuele reünie. Volgens Netflix kunnen we een aflevering vol juicy updates en een reeks van pittige spelletjes verwachten. Wij zijn excited.

Rëunie-special Too Hot to Handle

In deze special komen de deelnemers voor één keer weer bij elkaar en vertellen ze hoe het nu met ze gaat. Kandidaat Harry verklapte al eerder op Instagram dat hij constant aan het zweten en trillen was, terwijl hij een snoepring in zijn hand had. Kunnen we de trouwbellen al horen luiden? Daar zullen we vrijdag gauw achterkomen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Too Hot To Handle (@toohotnetflix) op

Datingshow 2020 met een twist

Heb je de afgelopen weken onder een steen geleefd en heb je geen idee waar Too Hot To Handle over gaat? In deze nieuwe realityshow komen 10 singles bij elkaar op een eiland. Samen kunnen ze een geldbedrag van 100.000 dollar winnen. Natuurlijk ligt er een addertje onder het gras. Zoenen, sex of ander fysiek contact is een no-go. Doen ze dit alsnog? Dan kunnen ze gedag zeggen tegen het geld.

Bron: RTLBoulevard.nl | Beeld: iStock