News

OMG! Ook deze Temptation-kandidaat duikt het bed in met een verleidster

Na dertien pittige afleveringen naderen we het einde van Temptation Island. Alle ingrediënten die voor sensatie zorgen, waren dit seizoen duidelijk aanwezig. Zelfs bij het op een na laatste​ kampvuur worden de koppels geconfronteerd met heftige beelden van hun partners. Zo erg dat een kandidaat besluit zich volledig af te reageren en het roer compleet om te gooien…

Zach duikt het bed in met verleidster Romee

Terwijl het ernaar uitziet dat Chris en Angela het avontuur zonder te veel kleerscheuren overleefd hebben, is dit voor de rest een ander verhaal. Tijdens het kampvuur is Zach opnieuw ontevreden met de beelden van zijn Simone. Hij vindt dat ze niet aan hem moet twijfelen, maar juist in bescherming moet nemen. Dit schiet volledig in het verkeerde keelgat en hij maakt duidelijk zo niet verder te willen in zijn relatie. Als de vier mannen terugkeren op het resort, vertelt hij dit aan verleidster Romee. Vervolgens vluchten ze naar zijn kamer en hebben ze seks onder de lakens. Zach maakt hiermee duidelijk dat zijn relatie voorbij is. “Er was een moment waarop ik dacht, fuck it.”


via GIPHY

Heftige kampvuur-beelden

Simone krijgt dit kampvuur voor de eerste keer beelden te zien van haar vriend, omdat hij de vorige keer zijn joker had ingezet. Ook deze beelden liegen er niet om en buiten de camera om, zoent Zach met verleidster Romee. Het geluidsfragment bevestigt dit. Daarnaast overtreedt hij nog een regel, door een verleidster in zijn slaapkamer toe te laten. Simone is teleurgesteld en maakt duidelijk dat haar relatie zo niet verder kan. 

Beeld: RTL

Must reads 👀