News

Deze deelnemer uit Too Hot To Handle deed ook mee aan America’s Next Top Model

Naast alle Temptation Island gossip is er nu ook het juicy datingsprogramma Too Hot To Handle. Het programma waar fysiek contact eigenlijk een no go is, maar de deelnemers dat niet altijd helemaal serieus nemen. Een van de deelnemers van deze show was al eens eerder te zien in een ander populair programma… 

Too Hot To Handle-Mattew deed mee aan America’s Next Top Model

De jongen uit Too Hot To Handle met de lange haren en door zijn opvallende uitspraken kreeg de bijnaam Jezus. Kennen we allemaal wel toch? We hebben het natuurlijk over Matthew. Matthew is te zien in het datingsprogramma Too Hot To Handle, maar dit was niet de eerste show waar hij aan mee deed. In 2014 deed hij mee aan America’s Next Top Model. Ondanks dat Too Hot To Handle voor hem niet helemaal een succes was, wist hij zes jaar geleden met zijn looks de jury van America’s Next Top Model toch te veroveren. 

Matthew in America’s Next Top Model

Matthew deed mee aan het 21e seizoen van America’s Next Top Model. In dit seizoen konden de deelnemers een modellencontract bij Next Model Management, twee pagina’s in Nylon magazine en een geldbedrag van $100,000 winnen… Dat is niet niks! Toch liep het voor Matthew niet helemaal af zoals hij had gehoopt. Hij eindigde op de tiende plek, omdat hij geen sterke gezichtsuitdrukking had. Wil jij weten hoe Matthew er zes jaar geleden uitzag? Kijk dan de video. 

Watch on YouTube
Bron: Lovereality.nl | Beeld: RTL