News

De makers van Orange Is The New Black komen met coronaserie

Voor alle fans van Orange Is The New Black, hebben wij goed nieuws. De makers van de serie zijn namelijk bezig met een nieuwe show. Het gaat alleen niet over het leven in een vrouwengevangenis, maar over het leven in de coronacrisis. Dit zagen wij niet aankomen. Zal dit net zo goed worden als OITNB? 

Nieuwe serie Social Distance

Omdat de hele wereld vanwege het coronavirus genoodzaakt thuis moet zitten, introduceren de makers van OITNB de serie Social Distance. De cast en crew maken de serie van uit huis, zodat iedereen veilig en gezond blijft. De makers zijn geïnspireerd om een verhaal te maken waarin verschillende personages laten zien hoe zij omgaan met deze uitzonderlijke situatie. Het is natuurlijk een hele uitdaging en een totaal nieuw concept. “De hele wereld ervaart op dit moment social distance, maar geen enkel verhaal is hetzelfde.”

Benieuwd welke Netflix-serie je moet zien volgens jouw horoscoop? Bekijk het hier.


via GIPHY

Het wordt een diverse serie

“We zijn geïnspireerd om een serie te maken die verhalen vertelt over het moment waarin we leven. De unieke, persoonlijke, diepe, menselijke verhalen die laten zien hoe we uit elkaar leven,” leggen de makers uit. “Met een brede diversiteit aan verhalen en momenten, sommige schokkend en sommige alledaags, hopen we deze tijd vast te leggen. En we hopen dat Social Distance ervoor zorgt dat mensen zich meer verbonden met elkaar voelen.” 

Het is nog niet bekend wanneer je Social Distance op Netflix kan streamen.

Bron: edition.cnn.com, variety.com, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images