Lifestyle

Biologische opvolgmelk van Biostime is nu verkrijgbaar in Nederland

Het jaar 2020 is pas net van start gegaan, maar een bijzonder jaar is het in ieder geval nu al. Positief nieuws is er namelijk ook genoeg! We weten dat borstvoeding vaak het beste is voor een kind, maar wanneer dat niet lukt zijn er gelukkig nog genoeg andere opties. Flesvoeding bijvoorbeeld! Het biologische merk Biostime komt binnenkort naar Nederland en ze zoeken nog een testpanel.

Biostime is het ‘Product van het Jaar 2020’

Waarschijnlijk weet je wel dat borstvoeding het beste is voor kinderen, maar soms lukt dit simpelweg niet. Gelukkig zijn er dan nog genoeg andere gezonde alternatieven te vinden. Flesvoeding bijvoorbeeld. Een heel gezond alternatief voor de moedermelk van je baby is Biostime. Deze biologische flesvoeding voldoet helemaal aan de laatste wetenschappelijke inzichten. De biologische melk komt namelijk van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië. Daar worden nog de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd zoals vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA en geen palmolie. Hierdoor is de babyvoeding al gekozen tot het ‘Product van het Jaar 2020’ in de categorie babyvoeding. Makkelijk is ook dat je als ouders al vanaf de lancering kan kiezen voor een handig abonnement.

Binnenkort komt Biostime naar Nederland, maar voor dat het zover is moet het product natuurlijk getest worden. En daarvoor zoeken ze jou! No worries, mocht je nu zelf nog geen moeder zijn, dan kan je je ook opgeven voor je mommy zus, vriendin of andere familie. Zolang ze maar een baby hebben tot drie jaar oud. 

Hoe kan je meedoen?

Voordat Biostime naar Nederland kan komen, zijn ze benieuwd naar ervaringen. Daarom mag je hun babyvoeding gaan testen! Als je meedoet dan krijg je gratis 10 verpakkingen van 800 gram. Dat is in totaal maar liefst 250 euro waard! Je hoeft er niet veel voor terug te doen. Biostime vraagt je alleen regelmatig om het product te beoordelen aan de hand van een aantal door ons opgestelde vragen. 

Als jij jezelf of een vriendin nu opgeeft voor het beoordelingspanel, ben je misschien wel de eerste in Nederland die Biostime mag gebruiken. Vul de vragenlijst in, stuur deze op naar info@biostime.nl en dan hoor je binnen één week of je geselecteerd bent. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ben je sowieso op de hoogte. Handig!

Dit zijn de vragen: 

1. Ik ben … jaar oud
2. Ik woon in de provincie …
3. Mijn kindje met wie ik Biostime wil gebruiken is …maanden oud
4. Ik verwacht … weken/maanden te kunnen doen met de 10 gratis potten
5. Ik wil starten met het gebruik van Biostime 1/2/3, ik wil later wel/niet switchen
6. Ik gebruik op dit moment wel/geen flesvoeding
    Bij ‘wel’, ik gebruik nu het merk …
8. Ik koop wel/niet vaker biologische producten, omdat …
9. Ik shop … % van mijn aankopen online, omdat …
10. Wat is bepalend bij een aankoop: prijs of kwaliteit
 

Beeld: iStock

Must reads 👀