Lifestyle

OMG! Zo speel je Just Dance zonder spelcomputer

Ben je niet zo gek op work-outs en is hardlopen ook niet echt jouw ding? Dan is Just Dance een perfect alternatief. Helaas heeft niet iedereen een WII of Nintendo Switch, maar vanaf nu heb je die helemaal niet nodig. Je kan losgaan in de woonkamer en dansen tot je niet meer kan zonder deze spelcomputers. Zo kom je quarantaine een stuk makkelijk door.

Just Dance op je mobiel

Als je een leuke manier voor beweging zoekt, is Just Dance wat je nodig hebt. Calorieën verbanden, terwijl je losgaat op de tofste hits. In quarantaine is dit een goede vervanging voor de sportschool. Voor iedereen die geen Nintendo Switch of WII, is zijn bezit heeft, komt het populaire spel nu met een app voor op je telefoon. Het is gratis te downloaden en te spelen en kun je via Apple TV, hun website, Chromecast of je tablet Just Dance spelen!

Watch on YouTube

Gratis Just Dance spelen

De app is volledig gratis, maar heeft wel opties waarvoor je moet betalen. Je hebt een aantal nummers waaruit je kan kiezen. Per dag krijg je munten waarmee je maar een paar nummers kan kiezen. Als je munten op zijn, moet je wachten tot de volgende dag om weer te kunnen spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een VIP-abonnement aan te schaffen, zodat je onbeperkt toegang hebt tot het spel en op extra nummers kan dansen. 

Bron: cosmogirl.nl | Beeld: iStock