Lifestyle

Wow! Dit zijn de meest opvallende wereldrecords

Er zijn veel verschillende wereldrecords. Ken je die vrouw met die lange nagels nog? Of die buitengewoon lange man? Het is altijd interessant om deze records te zien en soms bijna ongeloofwaardig. Wij hebben de meest opvallende wereldrecords voor je uitgezocht en geloof ons, je zal versteld staan!

1. De meest waardevolle ketting
De ketting genaamd “The Incomparable” bevat een 407,48 karaats gele diamant De ketting kost £36.361.232 (€41.654.904,21). Hij bestaat uit 90(!) witte diamanten geslepen in verschillende vormen langs een rose-gouden ketting. Dat wordt even sparen als je deze om je hals wil dragen.

View post on Instagram
 

2. Planking
Op 15 februari 2020 wordt een wereldrecord verbroken, namelijk die van het langste planken. De 62-jarige George Hood heeft acht uur, vijftien minuten en vijftien seconden in de plank-houding gestaan. Hiermee verbrak het record uit 2016 van acht uur en één minuut door Mao Weidong. Pff… na een minuut liggen wij al uitgeteld op de grond.

Deze work-outs zijn wél vol te houden.

View post on Instagram
 

3. Oudste rode panda
In ZooMontana wordt Taylor op de leeftijd van 21 jaar en 265 dagen de oudste rode panda ooit. Hij overlijdt op 27 februari 2020. Zijn favoriete dingen waren slapen, druiven eten en zijn territorium markeren. Hij was van ouderdom blind en doof geworden, maar zijn “vriendin” Zoe, een andere rode panda in de dierentuin, stond altijd aan zijn zijde en hielpen Taylor als hij vast kwam te zitten. Hoe lief is dat?!

View post on Instagram
 

4. Tiener met het langste haar
Extensions heeft ze niet nodig. De 17-jarige Nilanshi Patel uit India heeft het wereldrecord van langste haar in de pocket. Haar lokken zijn maar liefst 1 meter en 90 cm! Dat is 20 centimeter langer dan het record wat ze in 2018 had. Om de mens met het langste haar te worden, is Nilanshi nog wel even bezig. Dat record staat sinds 2004 op naam van de Chinese Xie Qiuping. De lengte van haar haar was toen 5, 62 meter. Rapunzel, who?

Met deze tips word je een pro in jouw haren verzorgen.

View post on Instagram
 

5. Snelste tijd om een burrito te eten
De Engelse Leah Shutkeater kan binnen 35.26 seconden een hele burrito naar binnen werken. Ook zij verbrak haar eigen record van 44.20 seconden. Wij krijgen al buikpijn van het kijken naar de video.

View post on Instagram
 

Bron: Guinness World Records | Beeld: Getty Images

Must reads 👀