News

Wow! Er is weer een kandidaat vreemd gegaan tijdens Temptation Island

Temptation Island nadert zijn einde en de kandidaten beginnen het steeds moeilijker te krijgen. De verleiding slaat meer en meer toe en de gong is al een aantal keren afgegaan. Ook in deze aflevering verbreekt één van de mannen de afgesproken regels en worden de vrouwen hiervan op de hoogte gebracht…

Zach Avalo zoent met een verleidster

De mannen hebben ‘het spel van de verleiding’ erg onderschat. Zo is Elke’s vriend Arda al vreemdgegaan met verleidster Eline en zag ze zelfs een toekomst met haar. Nu heeft Simone’s vriend Zach opnieuw de regels aan zijn laars gelapt. Bij het vorige kampvuur zet de fuckboy, zoals hij op zijn been heeft getatoeëerd, meteen de joker in. Hierdoor krijgt Simone niet te zien hoe hij met verleidster Romee ligt te rollebollen op zijn bed. Opnieuw zwicht hij voor de verleiding van ‘playbunny’ Romee. Via een iPad, die de muziek afspeelt, communiceert hij stiekem met de verleidster door seksuele berichtjes te typen. Terwijl hij denkt dit ongezien te doen, weet de camera dit toch te filmen. Vervolgens lopen ze samen weg en wanneer Zach denkt dat hij de camera’s te slim af is, zoent hij verschillende keren met Romee. De geluidsopnames verraadden het. 

View post on Instagram
 

Zach schuift de schuld af op Romee

Omdat Zach zich beseft dat zijn actie niet onopgemerkt kan blijven, begint hij Romee de schuld te geven. Volgens Zach kan Romee niet stoppen met achter hem aan lopen en vind hij het zielig voor haar. Hij zegt vervolgens dat Romee zijn kamer in sneakt, vanaf de andere kant. “Zach is een beetje z’n eigen programma aan het regisseren, heb ik het idee. Hij doet hier een ene en hij probeert zich daar weer uit z’n eigen graf te graven”, zegt Romee. Ook de andere mannen geloven Zach’s verhaal niet meer. Voor deze actie, wordt er opnieuw op de gong geslagen in het vrouwenresort.

Beeld: RTL

Must reads 👀