Films & Series

Er komt een nieuwe serie van de makers van La casa de papel

Heb je La casa de papel binnen no-time uitgekeken? Wij ook. Helaas weten we nog niet wanneer het volgende seizoen op Netflix verschijnt en moeten we waarschijnlijk een hele poos wachten. Toch is er goed nieuws, want de makers van de show komen namelijk met een nieuwe serie en dit belooft veel goeds.

De nieuwe serie White Lines

White Lines gaat over de vondst van het lichaam van dj Axel uit Manchester, die wordt gevonden op Ibiza. Dit is twintig jaar na de mysterieuze verdwijning van het Axel. Zijn zus, Zoe, vertrouwt de zaak niet. Ze vertrekt naar Ibiza en wil uitzoeken hoe haar broer om het leven is gekomen. Om dit te doen duikt ze in de wereld waar haar broer in heeft geleefd. Een vol leugens, nachtclubs en drugs. Tijdens haar zoektocht komt ze oog in oog te staan met haar eigen donkere kanten. 

Cast met herkenbare gezichten

De serie is geschreven door Álex Pina, producent van La casa de papel en hij heeft ook meegewerkt aan Vis a Vis. Daarnaast dragen de producten van The Crown ook hun steentje bij aan White Lines. De hoofdrollen worden vervuld door een aantal bekende gezichten zoals o.a. Laura Haddock uit Guardians of the Galaxy, Daniel Mays uit Star Wars en Marta Milans uit Shazam. 

Vanaf 15 mei is White Lines te streamen op Netflix. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images