Lifestyle

Dit zijn goede bijbaantjes om een mooi zakcentje mee te verdienen

Op een gegeven moment bereik je een leeftijd waarop je niet meer genoeg hebt aan het zakgeld dat je van je ouders krijgt. Je wilt vaker leuke dingen doen met vriendinnen en je hebt ook geregeld een paar nieuwe schoenen op het oog. Als je geld uit wilt geven, dan zul je toch echt eerst geld moeten hebben, en daarom is een bijbaantje geen gek idee. Dit zijn goede bijbaantjes voor iedereen die een zakcentje wil verdienen.

Goede bijbaantjes € oppassen
Als jij goed om kunt gaan met kinderen en het hartstikke leuk vindt om kinderen de hele dag te vermaken, dan is oppassen een leuke manier om een zakcentje te verdienen. Als je leuke oppaskinderen weet te vinden voelt een middagje oppassen waarschijnlijk niet eens als werken. Over goede bijbaantjes gesproken ;-).

Goede bijbaantjes € supermarktmedewerker
Een hele populaire bijbaan is een baan in de supermarkt. Je kunt kiezen voor de afdeling die het beste bij jou past: schoonmaken, kassa, vakkenvullen of brood bijvoorbeeld. Er is voor ieder wel wat wils. Het fijne aan een bijbaantje in de supermarkt is dat je flexibele werktijden hebt.
Goede bijbaantjes € serveerster
Je geeft je geld graag uit op een terras, maar heb je er al over nagedacht om je geld te verdienen op het terras? Een baantje in de bediening is razend populair onder jongeren. Zoek een restaurant of café uit dat jou het meeste aanspreekt, en solliciteer. Met een beetje geluk krijg je regelmatig fooi en kun je na werktijd ook nog eens aansluiten bij een van de vele gezellige borrels.

Goede bijbaantjes € werver
Heb jij een vlotte babbel en is marketing wel wat voor jou? Dan staat het bijbaantje ‘werver’ op jouw lijf geschreven. Er zijn verschillende organisaties die wervers zoeken, die mensen op straat aan durven te spreken en ook niet bang zijn om bij iemand aan de deur te gaan staan. In de categorie ‘goede bijbaantjes’: haal geld op voor goede doelen en verdien hier zelf ook nog eens wat geld mee. 

Goede bijbaantjes € callcenter
Een vlotte babbel, maar is mensen aanspreken in het openbaar niks voor jou? Dan is een baan bij een callcenter een goed alternatief. Je kunt vanuit je stoel mensen bellen vanuit organisaties: denk aan Kpn, Thuisbezorgd of Ziggo bijvoorbeeld. Een goed idee als je wel van een praatje houdt.

Tussen deze goede bijbaantjes zit vast wel een bijbaantje dat goed bij jou past. Wees niet bang om te solliciteren en ga vooral werken voor je geld. Wie weet is dat prachtige paar schoenen dan wel echt te betalen binnenkort ;-).

Beeld: iStock