News

Zo gaat het nu met Lil Kleine en Jaimie Vaes

De lockdown treft iedereen, dus ook de celebs. Beroemdheden delen massaal wat zij in quarantaine aan het doen zijn en geven zelfs thuisconcerten of organiseren events vanuit hun woonkamer. Lil’ Kleine is niet thuis tijdens de quarantaine, maar zat deze periode met zijn gezin vast in Dubai. De rapper heeft eindelijk goed nieuws gekregen en deelt dit via Instagram.

Vastzitten in Dubai

Jorik heeft een lange periode verplicht moeten vertoeven in Dubai. Op 12 maart vertrok hij met zijn vriendin Jaimie Vaes en hun zoontje Lío naar Dubai, maar het gezinnetje mag nog steeds niet terugkeren naar Nederland. De omstandigheden verslechterden en ook Dubai zat vervolgens in lockdown. Hierdoor waren restaurants gesloten en mochten mensen vanaf acht uur ‘s avonds de straat niet meer op. Het gezin was dus niet meer vrij om te gaan en te staan waar ze wilden en daar kregen ze steeds meer moeite mee. Na een lange periode is de lockdown in Dubai eindelijk opgeheven en mag ook Lil’ Kleine weer naar buiten. 

View post on Instagram
 

Blijdschap delen via Instagram

Deze positieve verandering deelt de rapper via zijn socials. “Lí, we gaan naar buiten,” roept hij tegen zijn zoontje in een story op Instagram. Hij rijdt auto en gaat uit lunchen. Iets wat Jorik en Jaimie al een tijdje niet hadden kunnen doen.  

Verveel jij je ook zo tijdens quarantaine? Met deze podcasts wordt thuiszitten een stuk leuker.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀