News

Het lijkt er op dat Harrie terugkeert in Ex On The Beach

Wij genieten enorm van de afleveringen van Ex On The Beach, want de Tablet of Terror zorgt natuurlijk weer voor de nodige drama. Er zijn al een aantal exen aangespoeld en er komen nog veel meer aan. Het All Star-seizoen is alweer een jaar geleden, maar nu lijkt het erop dat Harrie ‘De Hengst’ een bezoekje komt brengen aan de villa…

Harrie in Ex On The Beach

In aflevering drie is playboy Dennis in shock, omdat zijn ex Tessa het strand op komt lopen. Zij is namelijk wel erg benieuwd waarom hij kortgeleden niets meer van zich liet horen. Tessa kwam in het All Star-seizoen voor haar ex Silvester en later bleek ook Elias een bekende van haar te zijn. Vervolgens heeft ze het wel heel gezellig met Harrie. Het kan dus dat hij ook dit seizoen weer van de partij is en als ex van Tessa uit het water komt. 

Harrie als ex van Tessa

Harrie en Tessa hebben geen relatie gehad, maar toch kan hij wel als ex uit de zee komen lopen. Zelfs als er gezoend is, kan iemand als ‘ex’ verschijnen. “Dit hangt volledig af van de persoon en welke emotie erbij komt kijken. De kandidaten bespreken tijdens de afleveringen vaak hoe ze iemand kennen en hoe hun onderlinge relatie in elkaar zit en waarom bepaalde exen juist gevoelig liggen.” vertelt een maker van het programma aan LINDA. Hoe ze deze mensen opsporen houden ze voorlopig nog even geheim.

Benieuwd wie er dit jaar meedoen met Ex On The Beach? Check hier hun Instagram.

Bron: lovereality.nl, linda.nl | Beeld: MTV