News

Je kunt nu betaald krijgen om alle Harry Potter-films te bekijken

In het kader van meest fantastische baantjes, hebben wij er absoluut eentje gevonden. Als je fan bent van Harry Potter, tenminste. Je kunt nu namelijk solliciteren voor een baantje waarbij je alle films van Harry Potter moet kijken, tegen betaling! Als dit als Harry Potter-fan niet je droombaan is, dan weten wij het ook niet meer.

Jij hebt alle delen van Harry Potter al meerdere keren gezien. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat je alle films ge-wel-dig vindt. Stel je dan eens voor dat je er ook nog eens een lekker zakcentje mee kunt verdienen. Ja, echt: dat kan. 

Harry Potter kijken tegen betaling

De Amerikaanse website EDSmart is zoekt iemand die tegen betaling alle acht Harry Potter-films én twee Fantastic Beasts-films wil kijken. En je verdient toch nét iets meer dan bij een baantje in de supermarkt, want je verdient hiermee een bedrag van 1000 dollar (omgerekend is dat dus ongeveer 923 euro), je krijgt alle films én een samengesteld pakket vol met goodies van Harry potter.

De voorwaarden
Je moet de films kijken, maar dat is al wel duidelijk. Dit gaat natuurlijk wel wat tijd in beslag nemen, maar daar krijg je dan ook weer een mooi bedrag en extra’s voor terug. Ook moet je de hele sessie live delen via social media.

Een klein minpuntje is alleen wel dat je aan een paar eisen moet voldoen. Je moet 18 jaar of ouder zijn en actief gebruik maken van social media. En dan komen we bij het grootste minpunt: je moet in Amerika mogen werken. Mocht het jou toch lukken om aan alle eisen te voldoen, dan moet je deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen. Wil jij solliciteren? Dat doe je hier.
Bron: edsmart | Beeld: iStock