News

EOTB-Dennis in shock door aangespoelde ex

Terwijl de deelnemers van Ex On The Beach weten dat hun exen gaan aanspoelen, zijn ze daar niet altijd even goed op voorbereid. In de aflevering van afgelopen zondag zien we hoe de ex van Dennis uit de zee komt lopen en daar is de Haagse niet tegen opgewassen. Hij zit met zijn mond vol tanden uh, kokoswater…

De aangespoelde ex van Dennis

De ex die uit het water komt lopen is Tessa, die vorig jaar ook meedeed als ex van Elias en Silvester. Dennis geeft toe dat hij nog ‘erg intiem’ contact met haar had vlak voordat hij mee ging doen met Ex On The Beach. Tessa was wel benieuwd waar hij uithing en vraagt meteen wat hij allemaal heeft uitgespookt. Omdat Tessa erg jaloers blijkt te zijn, kan ze zijn avontuurtjes met Olivia niet bepaald waarderen. De Tablet Of Terror gooit zoals gewoonlijk nog wat extra olie op het vuur en stuurt Dennis op date met Tessa. 

View post on Instagram
 

De date van Dennis en Tessa

Op hun date hebben ze het erg gezellig en zegt Dennis zelfs dat het ‘vertrouwd’ voelt. Ook Tessa krijgt dit seizoen ‘extra power’ en mag kiezen of ze terug gaan naar het resort of met haar ex de nacht spendeert in een hotel. Zij kiest voor het laatste. Als Olivia doorheeft dat Dennis wel heel lang wegblijft, pakt ze zijn koffers in. Bij terugkomst hebben Olivia en Dennis een verhitte discussie en is de gezelligheid tussen de twee voorbij. Zal Dennis nu voor Tessa gaan? Wij zijn benieuwd.

Wist je dat deze Love Island-kandidaten zijn gevraagd voor Ex On The Beach? 

Beeld: MTV

Must reads 👀