Celebs

Monica Geuze en haar nieuwe vriend maken serieuze plannen

Ondanks dat we vorige week te horen kregen dat de serie van Monica Geuze stopt, zullen wij je toch op de hoogte houden van alle juicy stories rondom deze influencer. De relatie van Monica en Robert wordt steeds serieuzer. In haar realityshow ‘Like Monica’ maakte ze al bekend dat ze stapelverliefd is op haar nieuwe lover. Ze is dan ook helemaal ready voor de volgende stap. 

Monica Geuze is klaar om Zara-Lizzy voor te stellen aan Robert

De 25-jarige Monica Geuze was afgelopen donderdag te zien in het online radio 538-programma ‘Binnenpret’. Vanaf de bank kregen Monica en haar goede vriend Ronnie Flex persoonlijke vragen van presentator Igmar Felicia. Sommigen waren best wel persoonlijk. Igmar vroeg dan ook: “Je bent aan het daten met iemand. Ben je van plan hem in de komende weken aan je dochter Zara-Lizzy voor te stellen?” Monica had hier een kort en krachtig antwoord op, namelijk: “Ja!”

Watch on YouTube

Monica en Lars Veldwijk kunnen weer door een deur

In de reality-show “Like Monica” liet Monica al weten dat ze een relatie met haar ex Lars Veldwijk niet meer zag zitten. Wel zagen wij in de serie dat de twee veel dichter tot elkaar zijn gekomen en er geen ruzie meer is. Dat is erg fijn voor hun dochtertje Zara-Lizzy. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press