Films & Series

Zó ziet de nieuwe vriend van Monica Geuze eruit

Een maand geleden kondigde Monica Geuze in haar realityshow aan dat ze een nieuwe vriend heeft. Na alle ruzies tussen haar en ex Lars Veldwijk was haar dat wel gegund! Helaas hield ze het gezicht van haar nieuwe vlam nog even geheim, maar in de nieuwste aflevering van Like Monica is liefje Robbert nu toch écht te zien.

Nieuwe vriend Monica Geuze op beeld te zien

In de nieuwste aflevering van haar realityshow mag niet alleen Monica’s broer Matthijs de nieuwe liefde van zijn zus voor het eerst zien, ook als kijker krijg je éindelijk een volledig beeld van Robbert. In de aflevering is te zien hoe Robbert, Matthijs en Monica met z’n drieën genieten van een lekkere pasta met zalm, gemaakt door Monica. Super cute!

Lars Veldwijk en Monica Geuze hebben geen ruzie meer

In de aflevering zie je ook dat Mo en Lars met elkaar afspreken om de strijdbijl te begraven, voor hun dochtertje Zara-Lizzy. Ze spreken af bij een geitenboerderij, samen met het zoontje van Lars: Mason. Hier heeft Monica ook een goede band mee. “Hij is niet mijn kind, maar ik heb hem wel van jongs af aan meegemaakt,” vertelt ze. De vader van Lars en zijn vrouw gaan ook mee op dit uitje en Monica vertelt dat ze erg close met hun is. Het is een gezellige dag. Hierdoor wordt de stemming tussen Monica en Lars een stuk beter en maken ze zelfs grapjes met elkaar.

View post on Instagram
 

De hele aflevering bekijk je vanaf vandaag op Videoland.

Beeld: BrunoPress, Like Monica 

Must reads 👀