Films & Series

Eerste kampvuurjoker zorgt direct voor veel drama op Temptation Island

Temptation Island wordt steeds heftiger en sommige kandidaten kunnen de verleiding (bijna) niet meer weerstaan. Er is al meerdere keren op de gong geslagen en ditmaal heeft een mannelijke deelnemer zelfs de lakens gedeeld met een verleidster. In aflevering tien zien we hoe de vrouwen hierop reageren. Daarnaast wordt er voor het eerst een kampvuurjoker ingezet, wat niet onopgemerkt blijft.

De eerste kampvuurjoker wordt ingezet

In de vorige aflevering zien we hoe Arda valt voor de charmes van verleidster Eline. Ze blijven elkaar teasen door tegen elkaar aan te dansen en dicht op elkaar te staan. Tegen alle afspraken in, belanden ze vervolgens samen in Arda’s bed. Door deze actie wordt er drie keer op de gong geslagen in het vrouwenresort. Arda’s vriendin Elke vreest dat deze gong voor haar bestemd is en helaas ondervindt ze dat haar vermoedens kloppen tijdens het kampvuur.

Toch is het niet Arda die zijn joker inzet, maar Simone’s vriend Zach. Het stel is nog maar twee dagen op het eiland, maar Zach heeft nu al regels overschreden. Op de eerste avond laat dronken Zach, verleidster Romee toe op zijn kamer en ligt nét iets te gezellig met haar in zijn bed te ‘kroelen’. De volgende ochtend beweert hij zich niets meer te kunnen herinneren van zijn nachtelijke avontuurtjes, maar bijna niemand gelooft dit. Hij maakt daarom ook meteen het besluit om zijn kampvuurjoker in te zetten. “Ik wil het zelf kunnen uitleggen, waar ze bij is”, vertelt hij. 

De reactie van Simone

Nadat Angela opnieuw onschuldige beelden van Chris heeft gekregen en ook Roshina deze keer zelfs kan lachen om haar Karim, loopt het eerste kampvuur van Simone niet zoals ze had gehoopt. Terwijl ze vol verwachting zit te wachten op de beelden van haar Zach, blijft het scherm zwart en realiseert ze zich dat hij een kampvuurjoker heeft ingezet. Voordat de meiden naar het kampvuur gingen, maakte ze duidelijk erg boos te worden als Zach een joker in zou zetten. Ze vraagt zich af wat hij heeft gedaan en waarom ze dit niet zou mogen zien… Zijn dit de eerste barsten in hun relatie?

Beeld: RTL

Must reads 👀