Lifestyle

Detective series op Netflix die jij gezien moet hebben (+ trailers)

Als je even tijd hebt, dan verander jij vanaf je bank in een ware detective. Jij bent dol op detective films en series, en vindt het ontzettend spannend om de dader te zoeken. Als jij fan bent van detectives, dan zijn er een aantal series op Netflix die jij gezien moet hebben. Benieuwd? Dit zijn ze.

The Sinner
Seizoen 1: 
Tijdens een middag op het strand steekt een vrouw uit het niets een vreemdeling dood. De hele woonplaats is in shock. We weten wie het heeft gedaan, maar wat is haar motief? 

Seizoen 2:
Een minderjarige jongen bekend zijn ouders te hebben vermoord. Wat is er precies gebeurd en waarom deed hij dit?

Broadchurch
Het is een kleine stad aan de kust: broadchurch. In de zomer stroomt het stadje vol met toeristen, maar deze zomer lijkt het stadje uitgestorven. De 11-jarige Danny Latimer wordt vermist. Waar is de jongen en wie is hier verantwoordelijk voor?

The Stranger
Nadat Adam via onbekenden informatie krijgt over zijn eigen vrouw, gaat hij op onderzoek uit. Hij zoekt naar de waarheid, terwijl zijn vrouw nergens meer te bekennen is. Een mysterie volgt.

The Fall
Een doodnormale familieman, Paul Spector, slaat toe als seriemoordenaar. Hij leidt een dubbelleven. Detective Stella Gibson start de achtervolging, in de hoop dat er zo min mogelijk slachtoffers vallen…

The Blacklist
Een voortvluchtige crimineel gaat een samenwerking aan met de FBI, om andere levensgevaarlijke criminelen op te sporen. Hij heeft namelijk informatie die de FBI en CIA niet zullen ontdekken. Hij heeft wel één voorwaarde: hij wil alleen maar samenwerken met Elizabeth ‘Liz’ Keen van de FBI. Waarom dit zo is, probeert hij zo lang mogelijk geheim te houden.

The Bridge
Er wordt een lijk gevonden op de brug tussen Denemarken en Zweden. Het lijk ligt precies in het midden van de brug, wat ervoor zorgt dat rechercheteams uit beide landen moeten samenwerken om de dader te vinden.

Geen Netflix, maar wel Videoland? Dit zijn de leukste series op Videoland.

Beeld: iStock