Lifestyle

15 momenten waarop je weet dat je niet verliefd bent

Je hebt vlinders in je onderbuik, de wereld zie je door een roze bril en je appt eindeloos met je lover: jij bent hartstikke verliefd! Toch komen er na een tijdje twijfels om de hoek kijken: zijn jullie nog wel meant to be? Deze hints vertellen jou dat je niet meer zo verliefd bent of nooit bent geweest…

1. Je hebt voor een langere periode geen zin meer om je liefje te bellen, appen of te zien. Terwijl je eerst opbloeide van een berichtje, vergeet je nu de berichtjes en merk je dat het moeite kost of zelfs als een verplichting om op hem of haar te reageren.

2. Van de manier hoe je lover de letter ‘r’ uitspreekt tot het luidruchtige ademen, echt aan alles van diegene begin je je te ergeren.

3. Je fantaseert over alle dingen die je als vrijgezel had kunnen doen en graag zou willen doen. Je huidige wederhelft past gewoon niet in jouw toekomstplannen. 

4. Het gevoel van affectie is er niet meer en het liefst vermijd je alle kusjes, knuffels en aan seks kan je al helemaal niet meer denken.

5. Je hebt een scheve schaats gereden en je voelt je er niet eens schuldig over… 

via GIPHY

6. Je plant je week vol met uitjes met vriendinnen en verkiest dat liever boven quality time met je lover.

7. Je bent niet meer jaloers. Als je partner een appje van die knappe meid van de studievereniging krijgt, boeit het je niks.

8. Ups and downs horen erbij in een relatie, maar wanneer je je in de relatie meer ongelukkig dan gelukkig voelt, is het een teken dat dit misschien niet de prins(es) op het witte paard voor jou is.

9. Wanneer iemand je lover én je best friend is, is dat natuurlijk de perfecte situatie. Wanneer dat eerste wegvalt en je eigenlijk alleen nog maar toe bent aan Netflix and gossip in plaats van Netflix and chill, moet je ook even achter je oren krabben. 

10. Je bent opgelucht wanneer je lover zijn of haar twijfels uitspreekt over jullie relatie, terwijl jij al een hele tijd de knoop niet durft door te hakken.

via GIPHY

11. Je wil je partner veranderen in een ander persoon, zodat hij of zij wel in jouw perfecte plaatje past.

12. Je merkt dat je net iets te veel je best doet om andere mannen en vrouwen te imponeren tijdens een avondje stappen of op festivals, terwijl je daar maanden terug niet eens over na kon denken.

13. Vroeger was één blik genoeg om je lief te bespringen, maar na vele nieuwe dingen geprobeerd te hebben in de slaapkamer en spannende sites te hebben verslonden, gaat het vuurtje niet meer aan.

14. Je kunt je niet meer herinneren wanneer je je vriend(in) voor het laatst hebt gemist.

15. ​Wanneer je na een paar maanden alle rode alarmbellen begint te zien, waarover je vriendinnen en je moeder je aan het beginnen van de relatie al over waarschuwden. Wegwezen!
Vrouw scheurt foto break up
Bron: cosmopolitan.com, Bedrock.nl, Ze.nl | Beeld: iStock