Films & Series

Yes! Er komt een Lizzie McGuire-reboot

Voor wie dacht dat het programma ‘Lizzie McGuire’ nooit meer terug zou komen, hebben wij goed nieuws! Er komt namelijk een reboot van de serie en het lijkt erop dat ze nu al bezig zijn met de voorbereidingen. Hilary Duff, de hoofdrolspeelster van de show deelde afgelopen week een update mee aan haar Lizzy McGuire-fans.

Lizzie McGuire keert terug

Het lijkt erop dat Lizzie McGuire na het gedoe dat plaatsvond achter de schermen, toch terugkeert op Disney+. De makers van de serie zijn druk bezig met vergaderen. Door de coronacrisis voeren ze al hun gesprekken uit op Zoom. 

View post on Twitter

Na het ontslag van de originele maker van de show, Terri Minsky, was de toekomst van Lizzie McGuire bij Disney erg onzeker. Een volwassen versie van Lizzie McGuire zagen Terri en Hilary wel zitten, maar Disney zag dat niet helemaal voor zich en wilde zich toch graag blijven richten op kinderen. Na een discussie hierover gehad te hebben, zou Lizzie McGuire weg gaan bij Disney+ en overstappen naar Hulu, een andere Amerikaanse streamingsdienst. Toch lijkt het erop dat ze een middenweg hebben gekozen, want de show blijft toch te zien op Disney+.

Bron: twitter.com, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀