News

Deze Temptation Island-kandidaat gaat vreemd in aflevering 9

Temptation Island is in volle gang en de kandidaten zorgen dit jaar voor de nodige drama in paradise. Zo worden Gianni en Melissa weggestuurd vanwege het bezit van een telefoon, doet Karim een bijzondere uitspraak over ‘zijn’ Roshina en zorgen de kampvuren wederom voor veel tranen. Afgelopen aflevering werd er zelfs drie keer op de gong geslagen, omdat er een kandidaat vreemdging…

Deze kandidaat gaat vreemd

Terwijl Chris en Angela tot nu toe de relatietest zonder kleerscheuren doorstaan, hebben de andere koppels hier iets meer moeite mee. Nu nieuwkomers Zach en Simone maken hun entree hebben gemaakt, zien de verleiders en verleidsters weer nieuwe kansen. Vooral Zach kan dit erg waarderen en gaat waarschijnlijk een ‘joker‘ inzetten bij het aankomende kampvuur.

Toch was de gong niet voor Zach, maar voor Elke’s vriend Arda. Hij kon verleidster Eline niet langer weerstaan. Ze hadden de nacht daarvoor al samen in Arda’s bed geslapen, maar de tweede nacht gingen ze nog een stapje verder. Hiervoor werd er in het resort van de vrouwen drie keer op de gong geslagen. In de volgende aflevering wordt het kampvuur opnieuw aangestoken en zien we hoe Elke hierop gaat reageren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Temptation Island (@temptationisland) on

Beeld: RTL