News

YUM: M&M’s introduceert Fudge Brownie smaak

M&M’s, wie houdt er niet van? Heerlijk om met zo’n zak vol lekkers op de bank te ploffen. Er zijn naast de klassieke pinda M&M’s al meerdere smaken uitgebracht. Zo zijn de chocolade en crispy M&M’s bijvoorbeeld ook groot favoriet. Goed nieuws voor alle liefhebbers: we kunnen nu namelijk een nieuwe smaak aan het rijtje toevoegen. Want wat dacht je van M&M’s Fudge Brownie? Inderdaad, hebben!

Hou jij van M&M’s? En ook van brownies? Dan is dit jouw geluksdag. Je kunt naast de overheerlijke smaken die er al zijn, namelijk ook van M&M’s met Fudge Brownie smaak genieten. In augustus maakte het merk bekend dat de smaak eraan zat te komen, maar wanneer dit zou gebeuren hielden ze geheim. Tot nu! De Fudge Brownie M&M’s zijn iets groter dan de ‘normale’ M&M’s, en zijn van binnen gevuld met heerlijke, smeuige brownie. En ze zijn nu verkrijgbaar!

M&M’s Fudge Brownie kopen

Je koopt de smaak op de website van M&M’s, en ze zijn ook al verkrijgbaar in Amerika. Wanneer ze in Nederland in de schappen komen te liggen is helaas nog de vraag. Dus, mocht je echt niet kunnen wachten: dan kun je via de website alvast wat verpakkingen inslaan ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Front Page Food Finds (@frontpagefoodfinds) op

Beeld: M&M