News

Dit weten we tot nu toe over het nieuwe koppel van Temptation Island 2020

In de vorige aflevering van Temptation Island werd duidelijk dat Gianni en Melissa het eiland moesten verlaten omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld. In aflevering 8 maken hun vervangers Simone en Avelo hun opwachting. Dit weten we tot nu toe over ze.

Zach Avelo en Simone Smith in Temptation Island 2020

Het koppel Zach Avelo en Simone Smith gaat vanaf aflevering 8 in Temptation Island 2020 de verleiding aan. Ze houden beiden ontzettend van festivals bezoeken. De twee lovebirds doen dit het liefst samen of met wat vrienden erbij. Bekijks hebben ze dan in ieder geval, want Zach en Simone hebben flink wat tattoos. Simone Smith (31) is eigenaresse van schoonheidssalon Be My Guest in Almere en Zach (24) werkt als logistiek manager.

De Belgische zender Vijf schrijft dat het stel al een jaar samenwoont en daarom willen ze de volgende stap in hun relatie zetten. Zach was meteen super serieus in de relatie, maar Simone wilden liever eerst alleen een friend with benefits. Inmiddels zijn ze hartstikke gek op elkaar, maar toch wil Zach weten waar ze staan. Hij is al eens verloofd geweest, maar is er toen achter gekomen dat zijn liefje vreemd ging. Aii!

Volgens Simone zoekt Zach wel eens zijn grens op door te lang met een ander te dansen. Ze wil weten of Zach echt geen fuckboy is. De twee komen dus voor de ultieme relatietest naar Thailand. Wij zijn benieuwd hoe dat ze af zal gaan.

View post on Instagram
 

 

Bron: LoveReality, Vijf | Beeld: RTL

Must reads 👀