Films & Series

Je kan nu online Harry Potter-lessen volgen

Als Potterhead is quarantaine het perfecte moment om alle films te bingewatchen en de boeken opnieuw door te spitten. Als je dit allemaal al hebt gedaan, kan je ook nog online lessen volgen. Geen wiskunde, biologie of Duits, maar Harry Potter lessen. Hiervoor hoef je niet naar Zweinstein, maar kan je gewoon vanuit je huiskamer een lesje Toverdanken bijwonen. 

Online Harry Potter lessen

Is het altijd jouw droom geweest om Verweer tegen de Zwarte Kunsten of Bezweringen goed onder de knie te krijgen? Een aantal Harry Potter-fans zijn een platform gestart waaop dit mogelijk is. Je kan je inschrijven als leerling en kiezen of je in Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Zwadderich zit. Ben je daar nog niet zeker van? Doe deze quiz om daarachter te komen. 

Essays schrijven 

Maar vergeet niet dat Zweinstein ook gewoon een school is en een lesje Geschiedenis van de Toverkunst veel leesvoer bevat. De vakken bestaan uit negen lessen en om te slagen voor de vakken moet je zelfs essays schrijven. Gelukkig gaan deze essays over jouw favoriete boekenreeks i.p.v. over een saai hoofdstuk uit je biologie boek. Start je Harry Potter-avontuur op deze website. Vliegles is helaas niet inbegrepen.

Er zijn ook een aantal verschillen zijn tussen de Harry Potter boeken en films. Had jij deze al gespot?

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Unsplash