News

Dit koppel overleeft Temptation Island

Temptation Island is alweer een tijdje bezig. Deze week kon je op Videoland al genieten van aflevering zeven. Alle koppels houden het tot nu toe nog vol, al kan er binnenkort zomaar iemand over de grens gaan. Toch lijkt het er op dat zeker één van de Temptation Island koppels het avontuur samen heeft overleefd.

Karim en Roshina kunnen de verleiding weerstaan

De verleiding lijkt Karim en Roshina makkelijk af te gaan. Karim heeft een goede klik met Kunza, een van de verleiders, maar houdt zich netjes aan de afspraken die zijn gemaakt. Of Karim Roshina trouw blijft weten wij niet zeker. Al hebben wij wel het idee dat dit goed komt en jij waarschijnlijk ook, na het lezen van dit artikel.

Vakantie in Curaçao na de opnames van Temptation

Het Instagram-account Team Tempa merkte op dat Karim en Roshina begin dit jaar nog samen naar Curaçao zijn geweest, om daar vakantie te houden. Dit was dan ook na de opnames van Temptaion Island. Volgens het contract die zij beiden hebben ondertekend voor hun deelname aan het programma, mochten zij geen foto’s van hen samen plaatsen. Dit zou pas weer mogen als de laatste aflevering van het seizoen op Videoland zou staan. Het koppel heeft zich hier aan gehouden, maar over de timing van hun eigen foto’s hebben ze niet nagedacht… Het lijkt er dan ook op dat deze twee Temptation Island 2020 samen overleven!

View post on Instagram
 

Bron: LoveReality.nl | Beeld: RTL