Celebs

Lars Veldwijk gekwetst door de woorden van Monica Geuze

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner doneert een miljoen voor medisch materiaal, StukTV komt met een nieuwe show, Harry Styles benut zijn quarantaine tijd goed, Lars Veldwijk is erg gekwetst door de woorden van Monica Geuze en Rihanna komt na drie jaar met een nieuw album.

Harry Styles benut zijn quarantainetijd goed

Uiteraard zit het voormalige One Direction lid, Harry Styles ook thuis in quarantaine. Hij heeft nu alle tijd om aan nieuwe dingen te werken. “Ik ben zoveel aan het schrijven”, meldt Harry in de podcast van Zana Lowe. “Ik zou meer gitaar moeten spelen. Ik zou meer gedichten en songteksten moeten schrijven. Dus ik ben daar heel veel mee bezig.” voegt hij daar aan toe. De 26-jarige zanger denkt dat veel artiesten nu bezig zijn met het schrijven van nieuwe albums. Je kan dus wel zeggen dat hij zijn tijd goed benut. Natuurlijk baalt hij wel heel erg dat hij zijn Europese Tournee heeft moeten uitstellen naar volgend jaar. “We zouden over een paar weken vertrekken”, zegt Harry. “Maar iedereen moest stoppen dus het voelt niet als een ‘waarom overkomt mij dit nou weer’-ding.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @harrystyles op

StukTV komt met een nieuwe show

Giel, Thomas en Stefan zijn de mannen van StukTV. Vandaag lanceren zij een nieuwe liveshow, speciaal voor iedereen in quarantaine. Ze willen met deze show proberen de kijkers positief proberen te houden in deze moeilijke corona tijd. StukTV heeft veel rubrieken, waaronder het uitnodigen van influencers en bekende Nederlanders. Jullie thuis kunnen meedoen aan de livestream van StukTV op Instagram en jullie kunnen zelfs in de uitzending komen via TikTok en Whatsapp.”In deze periode is het heel bijzonder dat we dit voor onze fans kunnen doen”, zegt Giel, één van de StukTV mannen. “We maken van thuisblijven een feestje!” De show zal vanaf nu elke vrijdag om 16:00 uur te zijn op de Youtube van StukTV.

Rihanna komt na drie jaar met een nieuw album

We hebben lang moeten wachten, maar het was het wachten waard. Rihanna komt na drie jaar terug met een nieuw nummer. Dat meldt Entertainment Tonight, een Amerikaans nieuwsmagazine. Samen met de zanger PartyNextDoor heeft zij lang gewerkt aan zijn single Believe It. Ze mocht het refrein zingen voor het nummer van zijn nieuwe album ‘PartyMobile’. Rihanna was voor het laatst te horen in het nummer Lemon van N.E.R.D. Anti was het eigen album die ze uitbracht in 2016. De reden dat we zolang niks van Rihanna hebben gehoord is omdat ze de laatste paar jaren bezig is met haar eigen mode- en make-upmerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Kylie Jenner doneert een miljoen voor medisch materiaal

Een Amerikaanse verloskundige in Los Angeles is begonnen aan een inzameling actie voor de helden die strijden tegen het coronavirus. Afgelopen week doneerde één van haar patiënten, namelijk Kylie Jenner (22) maar liefs een miljoen voor haar actie. “Ik heb hier geen woorden voor, ik huil van blijdschap en ik ben overmand door dankbaarheid”, vertelt Aliabadi, de verloskundige. “Uit de grond van mijn hart, dank je Kylie Jenner. Je bent mijn held. Je maakt de wereld een stukje beter. Een miljoenmaal dank.” Met deze tekst sluit Aliabadi haar verhaal af. Kylie Jenner reageerde daarop: “Ik hou van jou, en dank voor alle liefde en zorg die je stopt in alles wat je doet. Je bent een engel op aarde.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am speechless, my eyes are filled with tears of joy and my heart is overwhelmed with gratitude. I made a wish to the Universe to gather protective masks for our brave healthcare workers and today my dream came true. One of my patients, a beautiful Living Angel just donated $1,000,000 to help us buy hundreds of thousands of masks, face shields, and other protective gear which we will have delivered directly to our first responders, as too many masks at hospitals are disappearing before making their way onto the faces of our front line heroes. I have never felt more blessed to be a doctor, as helping our brave ER and ICU workers feels just as gratifying as helping my own patients. From the bottom of our hearts, THANK YOU @kyliejenner ❤️. You are my hero. This generous donation will help save many precious lives. Our world is a better place with you in it. I love you so much. Thank you X a million….

Een bericht gedeeld door Dr. Thaïs Aliabadi (@drthaisaliabadi) op

Lars Veldwijk is érg gekwetst door de woorden van Monica Geuze

Lars Veldwijk (28) , de ex-vriend van Monica Geuze (25) die momenteel in Tokyo woont voor zijn voetbalcarriére is erg gekwetst door de woorden van Monica. In de  eerste aflevering van Like Monica de nieuwe reality-serie van Monica Geuze, is ze erg open. Ze vertelt over de ruzie met Lars. Lars plaatste gisteren een foto op Instagram om zijn kant van het verhaal te doen, nadat hij naast positieve berichten ook overspoeld werd door negatieve berichten. Hij zegt dat hij nooit slecht zou praten over de moeders van zijn kinderen en snapt niet waarom Monica dit wel doet. “Ik gun ze oprecht al het geluk en liefde in de wereld” schrijft Lars bij de foto. “Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen. Ik heb tot gisteren (de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of ook maar iets uitgezocht. Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij Zara-Lizzy wil laten, ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn”, voegt Lars toe.

Lees ook: Dit is de nieuwe vlam van Monica Geuze

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, gister is de eerste video online gekomen van like Monica, Ik heb heel veel reacties & berichten gekregen na dit en gelukkig waren er veel positief maar ook een heleboel negatief! Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil! Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld! Monica en ik zijn nu 5 maanden uit elkaar, wat nooit makkelijk is als er een kind in het spel is en ook een gezamenlijk huis, we proberen het zo goed mogelijk te doen voor ZL en dat gaat nog met vallen en opstaan, hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd! Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt! Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen! Ik heb tot gister ( de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn. Ook word het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen! Tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt die gene toch ook niet meteen een slechte vader? Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken! Zie m’n volgende post voor vervolg❤

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press