Celebs

Temptation Island’s Melissa reageert op meesmokkelen telefoon

Temptation Island kreeg een bijzondere twist toen er werd gespeculeerd dat Melissa en Gianni stiekem een telefoon gebruikten tijdens de opnames. Alle kijkers waren in shock toen bleek dat dit ook echt zo was. Melissa reageert in een Q&A op deze actie.

Telefoon mee op Temptation Island

Wij zaten aan de buis gekluisterd toen aan het einde van aflevering zeven de waarheid naar boven kwam. Melissa ging met een emotionele Roshina de badkamer in en vertelde haar over de telefoon die ze stiekem bij zich had. Daarna zagen we dat Melissa de telefoon ‘stiekem’ weer in haar koffer stopte. Vervolgens was Gianni ongestoord op zijn telefoon bezig, maar in het spiegelbeeld in zijn badkamer werd hij ook gesnapt. Oops! 

Melissa geeft in haar Q&A toe dat ze een telefoon mee had. “Ja en nee. Hoe dat allemaal zat ga ik later wel een keer uitleggen. Ik kan wel alvast vertellen dat wat ik op de badkamer deed, altijd daadwerkelijk tandenpoetsen, douchen of naar de wc gaan was. Of me verstoppen voor de cameraploeg” vertelt ze in de Youtube video.

Watch on YouTube

Melissa en Gianni naar huis gestuurd 

Omdat het natuurlijk tegen de regels is om een telefoon te gebruiken, moet het koppel meteen terug naar huis. Maar Temptation Island is niet compleet zonder een vierde stelletje dus introduceert het programma binnenkort een nieuw koppel. Lees er hier alles over. 

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL