Films & Series

Hoe tof: je kan het Sex Education-huis huren

Als je Sex Education kijkt, zijn de prachtige shots van het Engelse landschap je vast niet ontgaan. Daarnaast is het huis waar Otis met zijn moeder Jean woont echte home goals. Lijkt het jou ook niet geweldig om ‘s ochtends wakker te worden, op het balkon te zitten met een kopje Engelse thee en te genieten van het mooie uitzicht? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Sex Education-huis als B&B huren

Doordat de populaire Netflix-serie het Scandinavische huis als film locatie gebruikt, krijgt het Engelse dorpje Symonds Yat, waar het huis staat, al veel meer bezoekers. Het prachtige huis ‘The Chalet’ kan je huren als bed & breakfast. Nadat het huis te zien was in Sex Education, stroomden de boekingen (3000!) binnen en zit het voor de lange periode al volgeboekt. Natuurlijk wordt het huis ook vrijgehouden voor de opnames van de serie en met een derde seizoen in aantocht, zal dat zeker snel zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hoe ziet het huis eruit?

Het chalet heeft drie verdiepingen, vijf slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast moeten we het balkon met het schitterende uitzicht op de vallei niet vergeten. Zo kan je net als Otis en Dr. Milburn daar je ontbijtje naar binnen werken. Het huis krijgt nóg een luxe toevoeging, namelijk een buitensauna. Zullen we Otis en Meave hier, in het derde seizoen, zien chillen? Wij zijn benieuwd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Chalet, Symonds Yat East (@thechaletsymondsyat) on

Bron: teenvogue.com, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images