News

Oh no! Pretty Little Liars verdwijnt op déze datum van Netflix

Dit is dé tijd om nieuwe series te kijken op Netflix óf om oude series nog een keer te kijken. Was jij van plan om de serie Pretty Little Liars nog een keer te bingewatchen? Dan hebben wij helaas slecht nieuws voor je. De geliefde serie verdwijnt binnenkort namelijk van Netflix… Dus, wil jij nog één keer van Alison, Aria, Spencer, Hanna, Emily en natuurlijk ‘A’ genieten? Dan moet je echt opschieten.

De serie Pretty Little Liars gaat over vijf vriendinnen in het stadje Rosewood. Als één van de vriendinnen plotseling verdwijnt begint de ellende. De overgebleven vriendinnen worden ieder moment van de dag gestalkt door ene ‘A’. Terwijl ze hun normale leven weer op willen pakken, ontdekken ze steeds meer over de verdwijning van hun vriendin.

Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix

Als jij groot van bent van Pretty Little Liars of altijd nog een keer aan de serie wilde beginnen, dan is dit dus behoorlijk slecht nieuws. Op 23 april verdwijnt Pretty Little Liars namelijk al van Netflix. Mocht je de serie nog willen kijken, dan moet je dus opschieten. In totaal heb je 6 dagen en 16 uur nodig om de complete serie te kijken. Dus, wij weten wel wat ons te doen staat de komende dagen.

Bron: Streamwijzer | Beeld: Getty Images