News

Temptation Island bevestigt dat dit koppel telefoon meesmokkelde naar het eiland

De geruchten gingen al een tijdje… Een koppel zou Temptation Island vroegtijdig moeten verlaten, omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar het eiland. Inmiddels zijn de geruchten bevestigd door de makers van Temptation Island en dit koppel gaat binnenkort naar huis.

Telefoonsmokkelaars op Temptation Island

Het idee van Temptation Island is dat koppels gescheiden worden en de ultieme relatietest aangaan zonder contact te hebben met je partner. Toch dacht één koppel de productie van het programma te slim af te zijn. Melissa en Gianni smokkelden beide een telefoon mee in de villa, alleen ze waren toch niet zo slim als ze dachten…

Het liep toch niet af zoals ze hadden gehoopt… Melissa had het namelijk aan haar mede-kandidaten verteld en een gesprek over ‘de telefoon’ tussen Melissa en Roshina werd op beeld vastgelegd.

Wie Melissa en Gianni vervangen? Dat lees je hier.

gianni melissa temptation island

Na het tweede kampvuur komt de telefoon aan het daglicht. Nadat Roshina overstuurt van het kampvuur terugkeert naar de villa probeert Melissa haar gerust te stellen: ”Ik heb geen Wi-Fi… deze werkt overal” fluistert Melissa doelend op haar mobieltje. ”Ik kan hem niet te vaak aanzetten.” Maar dat is natuurljk niet zo handig om te zeggen, als je 24/7 wordt gefilmd ;-). Bereid je dus maar vast op aflevering 7, want hier wordt het koppel betrapt. Dat belooft spanning en sensatie.

Beeld: RTL