News

Je bestelt nu een kartonnen cut-out van jouw bestie (om tóch samen te kunnen zijn)

We moeten allemaal binnenblijven. Geen school, werk of leuke uitjes meer met vriendinnen. Nee, iedereen moet binnenblijven om op die manier de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We zijn nu een aantal dagen verder, en het gemis begint nu toch echt wel te komen. Want wat zou jij nu graag afspreken met je beste vriendin, om gewoon even samen te zijn. Gelukkig is daar de oplossing: met deze cut-out van jouw bestie kan dit tóch!

Je beseft je nu eigenlijk pas hoe veel vrijheid je altijd hebt. Je kunt normaal gewoon gaan en staan waar en wanneer jij wil, en je kunt altijd even bij mensen op bezoek. Helaas gaat dat nu een tijdje niet meer, door het coronavirus. En juist daarom moeten we nu creatief gaan nadenken ;-).

Toch nog samen

Een bedrijf in Amerika begrijpt hoe lastig het is om niet meer samen te kunnen zijn, en heeft een oplossing bedacht. Op deze website kun je namelijk levensgrote(!) cut-outs kopen van karton, met daarop het lichaam en het hoofd van diegene die jij mist. Zo kun jij jouw beste vriend(in), opa, oma of zelfs een huisdier toch nog een beetje bij je in de buurt hebben. Een hele goede oplossing, als je het ons vraagt. Hoe veel het je gaat kosten ligt aan welk formaat je kiest. De prijzen hiervan vind je op de website.

Zie hier een aantal voorbeelden:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: cardboardcutoutstandees.com | Beeld: iStock

Must reads 👀