News

Netflix party: met je besties op afstand bingen (en zo installeer je het)

Vond je het voorheen waarschijnlijk heerlijk om met je besties een Netflix-marathon te houden van je favoriete serie, door alles wat er nu in de wereld gebeurt zit dat de komende tijd zit er eventjes niet in. Toch hoef je het niet helemaal alleen te doen, want je kunt nu via een app alsnóg bingewatchen met je vriendinnen. Heb jij Netflix party al geïnstalleerd?

De app Netflix Party: samen bingewatchen met je vrienden

Helaas zit het er de komende tijd even niet in om een heel weekend samen met je vriendinnen naar series te kijken, te snacken en te kletsen over van alles en nog wat. Je zal het even met jezelf moeten doen, onder het genot van een fijn warm kleedje en de benodigde snacks. Des te sneller kunnen we weer zoals vanouds met de meiden voor de televisie bingen! Gelukkig heeft Netflix een oplossing bedacht, zodat jij alsnog het gevoel van een filmavondje met de meiden kunt ervaren. Met Netflix Party kun je dus je serie of film synchroniseren met je vrienden en tegelijkertijd kletsen over de serie. Zo kun je alsnog een filmavond organiseren, terwijl je nog steeds aan social distancing doet. Wij hebben dit al vaak uitgeprobeerd en we can say: hartstikke gezellig!

Netflix party: zo werkt het

Netflix Party is een extensie voor Google Chrome die ervoor zorgt dat je op hetzelfde tijdstip naar de streamingdienst kunt kijken. Klinkt ingewikkeld? Nee hoor, want wij leggen je uit hoe dit werkt. Eerst installeer je je de Chrome extensie Netflix Party. Daarna open je een Netflix-serie of film naar keuze en klik je op de extensie. Je krijgt nu een URL die je kunt delen met je vrienden. Als zij erop klikken, synchroniseert hij automatisch met jou. Er zit in Netflix party zelfs een chatfunctie ingebouwd zodat je samen kunt kletsen over wat er in de film gebeurt. Er zit helaas geen optie in voor audiobellen of videobellen, maar dat is misschien maar beter ook. Kunnen jullie elkaar ook niet te veel afleiden tijdens het bingen. Je kunt Netflix Party hier installeren.

Girlscene’s favoriete Netflix films en Netflix series

Kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken over welke serie jij en je bestie moeten gaan bingen op Netflix party? No worries, wij zetten de fijnste Netflix series en Netflix films voor je op een rijtje. Happy binging! 

Must reads 👀