Films & Series

Mocro Maffia seizoen 2 staat eerder op Videoland

Heb je seizoen van Mocro Maffia in één ruk uitgekeken? Dan wacht je ongetwijfeld vol smart op het tweede seizoen. Heb je de serie nog niet gezien? Doe dit dan maar snel, want seizoen twee wordt eerder gelanceerd dan verwacht.

Mocro Maffia seizoen 2

Goed niews voor alle Mocro Maffia-fans, want het seizoen wordt eerder gelanceerd. Omdat er enorm veel mensen thuis zitten door het coronavirus, besloot Videoland het seizoen eerder online te zetten. ”Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken.” Yay!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Achmed Akkabi (@achmedakkabi) op

Hoewel Mocro Maffia seizoen 2 eigenlijk pas op de planning stond voor april, is seizoen 2 vanaf aanstaande vrijdag, 20 maart, te zien op Videoland. Het tweede belooft veel goeds. Het gerucht gaat dat Romano ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is er zeker van dat de voortvluchtige gewoon in Nederland is. Ondertussen is Muis uit op wraak voor de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira. Uh oh… Wie overleven Mocro Maffia seizoen 2? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Achmed Akkabi (@achmedakkabi) op

Beeld: Brunopress