News

Josh Veldhuizen en vriend getroffen door coronavirus

Josh Veldhuizen, bekend door haar eigen modemerk Josh V, bracht gistermiddag nieuws naar buiten. Het stel zit al vanaf dinsdag in quarantaine, laat ze weten via Instagram. Josh en haar vriend Nick zijn beide positief getest op het coronavirus.

Vriend Josh Veldhuizen positief getest

Josh Veldhuizen (33) deelde gistermiddag een foto op Instagram waar ze allebei een mondkapje dragen. Josh begint het bericht met: “Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen”. Uiteindelijk moest haar vriend mee naar het ziekenhuis voor onderzoek. “Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn.” Toch bleek dit de volgende dag wel het geval te zijn. “Nick was besmet met het coronavirus. Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.”

Josh Veldhuizen en dochter Alexis ook getest

Nadat de vriend van Josh besmet bleek te zijn, liet ze zichzelf en haar dochter Alexis ook testen. “Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me – naar omstandigheden – prima.” Het gaat op dit moment gelukkig alweer beter met het stel. “Nick is ook aan de betere hand. We doen er alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die de GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama thuis te zijn.” Zo sluit Josh Veldhuizen dan ook haar bericht op Instagram af. 

Zie je de afbeelding niet? Klik hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q U A R A N T A I N E // Dat was best wel even schrikken: Nick ik zijn beide positief getest op COVID-19 en zitten sinds dinsdag officieel in quarantaine. 😷 Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis en daar verder onderzocht en getest. Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een Corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn. Behandelende artsen op de IC droegen zelfs niet allemaal mondkapjes. Toen we een dag later de de test-uitslag kregen, bleek die tot onze grote verbazing positief: Nick was besmet met het corona-virus. (Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.) Een dag later, afgelopen woensdag, zijn ook Alexis en ik getest. Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me – naar omstandigheden – prima. Dinsdag en woensdag was ik wel wat grieperig, maar nu best alweer okee. Nick is ook aan de betere hand. We doen er samen alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama hele dagen thuis te zijn. 💕👶🏼 De GGD heeft contact opgenomen met iedereen met wie wij de dagen ervoor in contact zijn geweest. Ik had zondag op maandag nog een evenement, dus de GGD wilde iedereen informeren om paniek te voorkomen. Omdat ik toen nog geen symptomen vertoonde, is de kans dat iemand via mij besmet is geraakt bijzonder klein. Wat dat betreft vertrouwen we op het oordeel van de GGD. Nick en ik focussen ons op beter worden en op de zorg voor Alexis. Ik heb enorm veel respect voor de GGD en alle mensen in de zorg. Wij hebben hen nu allemaal extra hard nodig. Wees allemaal dus extra voorzichtig en neem de situatie serieus. Werk thuis als je griepverschijnselen hebt en en bel je huisarts of de GGD als deze verergeren. Ik verwacht dat de overheid binnenkort strengere maatregelen zal treffen, want we moeten de te hoge pieken in ziekenhuizen echt voorkomen! (Zie stories) ❤️

Een bericht gedeeld door J O S H V E L D H U I Z E N (@joshveldhuizen) op

bron: rtlboulevard, shownieuws | Beeld: Bruno Press