News

Josh Veldhuizen en vriend getroffen door coronavirus

Redactie

Josh Veldhuizen, bekend door haar eigen modemerk Josh V, bracht gistermiddag nieuws naar buiten. Het stel zit al vanaf dinsdag in quarantaine, laat ze weten via Instagram. Josh en haar vriend Nick zijn beide positief getest op het coronavirus.

Vriend Josh Veldhuizen positief getest

Josh Veldhuizen (33) deelde gistermiddag een foto op Instagram waar ze allebei een mondkapje dragen. Josh begint het bericht met: “Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen”. Uiteindelijk moest haar vriend mee naar het ziekenhuis voor onderzoek. “Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn.” Toch bleek dit de volgende dag wel het geval te zijn. “Nick was besmet met het coronavirus. Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.”

Josh Veldhuizen en dochter Alexis ook getest

Nadat de vriend van Josh besmet bleek te zijn, liet ze zichzelf en haar dochter Alexis ook testen. “Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me – naar omstandigheden – prima.” Het gaat op dit moment gelukkig alweer beter met het stel. “Nick is ook aan de betere hand. We doen er alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die de GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama thuis te zijn.” Zo sluit Josh Veldhuizen dan ook haar bericht op Instagram af. 

Zie je de afbeelding niet? Klik hier.

View post on Instagram
 

bron: rtlboulevard, shownieuws | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀