Celebs

Deze Temptation Island-verleider had trouwplannen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: insect vernoemd naar Lady Gaga, De Temptation Island-verleider die al eens verloofd was, Koen Kardashian die met een eigen boek komt, Maan is nog steeds de grote liefde van Tony en Taylor Swift zat bijna in de serie Vampire Diaries.

Koen Kardashian komt met een eigen boek

Afgelopen woensdag maakte de 27-jarige Koen Kardashian (Koen Pieter van Dijk) bekend dat hij een eigen boek heeft geschreven. De inhoud van het boek gaat over de afgelopen tien jaar van Koen. Hij neemt je mee in de leuke, maar ook de minder leuke momenten. Wanneer het boek precies uitkomt is nog onbekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met trots mag ik het eindelijk van de daken schreeuwen mijn boek komt eraan. Signed & signed ❤️ ‘Beter bekend als Koen Kardashian heeft Koen er het afgelopen decennium een fascinerende, geweldige, maar ook heftige, unieke en bizarre levensstijl op na gehouden. Mooie ervaringen worden met nare, soms trieste momenten afgewisseld. In het boek waarin Koen openhartig vertelt over wat hij de afgelopen tien jaar mee heeft gemaakt, wordt de lezer meegenomen in de rauwe, échte versie van hoe het er aan toe gaat in het leven van een socialite. De inhoud van het boek is een zoektocht naar het antwoord op de vraag: “Was dit het allemaal waard?”.’

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) op

Nieuwe insect vernoemd naar Lady Gaga

Een student aan de universiteit van Illinois in Amerika vond afgelopen week een nieuw insect, het insect is afkomstig uit Nicaragua. Het kleine dier is vernoemd naar Lady Gaga en gaat nu met de naam Kaikaia Gaga door het leven. Er wordt natuurlijk niet zomaar iets vernoemd naar de zangeres, dus het zal vast een bijzonder beestje zijn. Kaikaia Gaga zou dezelfde eigenschappen hebben als Lady Gaga, daarom is de insect vernoemd naar haar, meldt Page Six.

Deze Temptation Island-verleider was verloofd

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is in volle gang en iedereen komt steeds meer over elkaar te weten. Tijdens de date van Christophe en Angela doet hij dan ook een interessante uitspraak… Angela en Christian zijn al acht jaar samen, maar Angela is benieuwd naar het liefdesleven van Christophe. De verleider vertelde dat hij ooit verloofd was: “Op een bepaald moment voelde ik dat we in andere fases van ons leven zaten en toen heb ik besloten de verloving te verbreken”, vertelde hij met een brok in zijn keel.

Lees ook: Het lijkt erop dat deze twee Temptation Island-verleiders samen zijn

(Christophe links op de foto)

Taylor Swift zat bijna in de cast van Vampire Diaries

Het scheelde niet veel of de zangeres Taylor Swift (30) had een rol in de bekende serie Vampire Diaries. Dit vertelde Nina Dobrev (31), beter bekend als Elena in de serie, aan ‘E! News’.  We kennen Taylor Swift natuurlijk allemaal van de nummers ME, Love Story en Shake It Off, maar wat vele niet wisten is dat Taylor super fan was van Vampire Diaries. De schrijver van de serie hadden zelfs besloten om een speciale rol te maken voor haar, maar helaas kwamen ze er niet uit met de planning. Nina vertelde: “Ik weet zeker dat ze het goed had gedaan.”

Maan is nog steeds de grote liefde van DJ Tony

Iets voor de kerst besloten Tony Junior (30) en Maan de Steenwinkel (23) de relatie te verbreken. Tony vertelt in een interview met Grazia dat zijn relatie met Maan anders was dan alle andere relatie die hij heeft gehad. “We hebben tweeënhalf jaar de mooiste tijd van ons leven gehad met elkaar.” Door dat het stel samen besloten had er een punt achter te zetten deed het veel minder pijn. “Het grappige is dat de grootste liefde van mijn leven, want dat is Maan nog steeds voor mij, mij de minste pijn heeft bezorgd.” Voegde Tony nog toe. Normaal heeft Tony geen contact meer met zijn exen, maar met Maan bracht hij zelfs nog een nummer uit ‘7 maanden’.

Bron: rtlboulevard, Grazia | Beeld: RTL