Films & Series

ZOOP-acteurs komen samen voor een reünie

Kan je je de serie ZOOP nog herinneren? Elke avond kon je op Nickelodeon zien wat de rangers in Ouwehands Dierenpark​ weer zouden beleven. Het is alweer veertien jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden. Gisteren kwam de cast van het populaire programma samen voor een reünie. 

Zoop-cast is tijdelijk weer samen

De cast kwam gisteravond samen om herinneringen op te halen en een lekker hapje te eten. Dit vond plaats in Brasserie Van Dam, het bedrijf van Nicolette van Dam. Die zelf weer Bionda speelde in de serie. “We hebben een kleine reünie”, zegt Patrick Martens, die Mike speelde in de serie, in een Instagram-story van Nicolette. De acteurs zijn in de loop van de jaren andere wegen in geslagen en hebben allemaal een verschillend leven. Ook zien sommige acteurs er totaal anders uit in vergelijking met hun ZOOP-periode. Deze reünie zorgt ervoor dat de cast zoals van ouds weer even samen is. 

View post on Instagram
 

ZOOP kon je zien tussen 2004 tot en met 2006 en ging over de avonturen van een groep Rangers in Ouwehands Dierenpark. Er kwamen daarna drie films uit, waarin zes hoofdrolspelers naar Afrika, India en Zuid-Amerika gingen. 

Zin om nu een Zoop-marathon te doen? Dat kan! Alle afleveringen staan namelijk op Videoland.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀