News

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer

Als je stiekem zelf een crush had op Ronnie dat heb je ook dikke vette pech. Ronnie Flex is namelijk niet langer single. Hij heeft een nieuwe vriendin en grote kans dat je haar kent.

De vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer

Ronnie Flex is niet langer vrijgezel. Ronell Plasschaert (Ronnie’s echte naam) heeft namelijk een nieuw liefje: Demi de Boer. Demi maakte dit zelf bekend via haar Instagram-account, waarop ze inmiddels meer dan 100k volgers heeft. Ze plaatste een foto van haar samen met Ronnie met daarbij de tekst: ”tb to my bday❤️”. Mocht je nou denken: wie is Demi de Boer? We praten je bij!

Wie is Demi de Boer, de vriendin van Ronnie Flex?

Nou, dat is dus de dochter van Ronald de Boer. Jawel, die bekende Nederlandse oud-voetballer. ”Ik heb hem een keertje gezien, aardige jongen. Twee of drie maanden geleden bij een clipopname” zei hij destijds over Ronnie tegen Shownieuws.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Zo hebben Ronnie Flex en zijn vriendin Demi De Boer elkaar ontmoet

In de eerste aflevering van de Videoland-serie Ronnie: voor altijd samen vertellen Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer dat ze elkaar drie jaar geleden hebben ontmoet. Toen was Ronnie nog gewoon een klant bij de kledingwinkel waar Demi werkte, maar hem ging het eigenlijk meer om Demi dan om de kleding die hij kocht… Hij durfde niks tegen haar te zeggen over zijn gevoelens, totdat een vriend van Ronnie het niet langer kon aanzien en Demi met hen meevroeg naar een festival. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Dat klinkt toch als een sprookje, right?

Demi de Boer en Ronnie Flex krijgen een kindje

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer worden weer ouders van een dochtertje! “#2”, schreef hij met een emoji van een baby en een hartje op Insta. Op de foto is te zien dat Demi al een poosje zwanger is, want ze heeft al een prachtige babybuik. Ook dochtertje Nori is ontzettend blij dat ze grote zus wordt. “Voor mijn zusje”, zei ze terwijl ze een tekening liet zien. Cute!

De band van Demi de Boer en Ronnie’s kindje Nori

In het begin vond Ronnie Flex het best spannend om Demi aan zijn dochtertje Nori voor te stellen. Maar daarnaast vond hij een vrouw in zijn leven ook heel erg fijn, omdat hij natuurlijk de helft van de week een alleenstaande vader voor Nori is. De band van Demi en Nori is erg goed, Demi neemt een beetje de moederlijke taken op zich en is al in een hele tijd in Nori haar leven. Het klinkt allemaal alsof het super goed gaat met dit happy couple en dat is ook zo, want de twee verwachten binnenkort samen een meisje.

Must reads 👀